Till salu inom: ”

antika golvklockor säljes

Tidigare annonser till salu

möbeln är i bra skick. urtavlan är märkt med 1773. Mått Höjd:235cm Djup:25cm Bredd:50cm Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Gammal golvklocka i vitt. Nyckel är borta Vikt, pendel och nyckel för uppskruvning ligger i det undre skåpet. Det övre skåpet, där pendeln ska vara är låst. Kontakta mig på tel +46735436444 (föredrar SMS då det är lättare att hålla reda på). Email funkar bra också. Nämn gärna att det är golvklockan det rör sig om. Två relativt starka personer kan hjälpa till lastning.
Säljer en fin golvklocka, dock med defekt urverk. (Behöver rengöras,därav priset) Annars är allt helt på klockan. Ring eller maila vid frågor.
Golvklocka från någon gång på 1800-talet, ev tidigare. Det finns en ring anordnig utanför urverket som man kan dra i för att på natten när det är mörkt, höra hur många slag klockan slagigt och på så sett få veta hur mycket klockan är. Ring kvällstid och för mer info om ursprung på klockan. Priset är 4300:-
5000kr el högst bjudande. Urtavla finns. Fungerande? Klockan köpt i Hälsningland för ca 15 år sedan.