Till salu inom: ”

antika franska sängbord säljes

Tidigare annonser till salu

Rara sängbord med fack och skåpsdel. Målade i antikvit, matt färg. Slitage à la shabby chic. Kan förstås också användas som sideboards på varsin sida om t ex en soffa. På det ena står de franska texten Vackra Hem och på den andra det som gör hemmet vackert: Kärlek och Lycka. H=63 cm B=36 cm D=35 cm PRIS 2 900 kr/paret Möblerna finns hos Himlarum i Trosa. Besök gärna min verkstad! Öppet torsd-fred kl. 12-17, lörd kl. 11-14 (för det mesta längre). Det går fint att komma på andra tider och dagar också, bara du slår en signal innan! Jag är där i stort sett alla dagar och målar. Transport kan ordnas till Stockholm för 400 kr. Kika gärna in på bloggen också: himlarum.blogspot.com eller klicka på länken sist i annonsen för att komma direkt till webbutiken så ser du fler bilder! Vägbeskrivning: Vid Trosa infart finns en Statoilmack på vänster sida. Sväng vänster = Bråtagatan. I nästa korsning hittar du min verkstad! VÄLKOMMEN!
Vi säljer våra två jättecharmiga unika sängbord / skåp med vacker patina då vi tyvärr inte har plats för dem längre. Skåpen har vi en gång köpt på en antikmarknad i Frankrike några mil norr om Paris. Vi har haft dem både som sidobord i vardagsrummet och som sängbord. Det ena skåpet har en spricka på ovansidan, se bild 3, men inget som stör tycker vi. Måtten är höjd 80 cm, bredd 40 cm och djup 32 cm. Tillverkade i något slags ädelträ. Priset är 1800 kr tillsammans
Ett tillfälle för den inredningsintresserade och som har känslan för det lilla extra. En möbel i den nu så populära franska stilen. En säng i måtten 180x200 cm. Höjd gavlar 0,89 cm och 0,68 cm. Dux sängbotten. 2 st sängbord i mycket vackra och annorlunda utförande. Höjd: 0,68 cm. Djup bordskivan 0,42 cm. Sängmöbeln är i nyskick. Inköpt 1991 för 32.000 kr. Lägg ett bud! Kan endast nås via mail!
Dessa vackra sängbord är köpta i Spanien,men är troligtvis gjorda i Frankrike. Låda att dra ut och två fack, det ena i emaljerat järn.Vackra marmorskivor på. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund av åldersskäl och på grund av den framöver planerade försäljningen av magasinsbyggnaden, så har beslutat mig för att avyttra det lösöre tidigare generationer före mig har tagit tillvara - så därför finns det nu en möjlighet för dig som är intresserad av både gamla saker med karaktär för ditt hus, hem och trädgård liksom byggnadsvård. I mån av tid och ork, kommer jag framöver att presentera många spännande objekt till försäljning här på Blocket under rubriken heminredning/antikt och Bygg & trädgård - parallellt med min hemsida (för övriga uppgifter). Det jag har plockat fram nu, är flera gamla järnsängar - typ engelska, Italienska och Franska järnsängar från sent 1800-tal och 1900-talets början... -------------------------------------------------------- Bild 1. Komplett järnsäng i fint skick med lite mässingsdetaljer och på porslinshjul. Tidigt 1900-tal. Det finns även långsidorna till, men de saknas på bilden. Passar till vanlig resårmadrass med standardmått 90 x 200 cm. Har senast använts som gästsäng. Pris 375 kronor. ------------------------------------------------------- Bild 2. 2 st Sängbord i bruksskick. Järnstativ med glasskivor. Passar även som lampbord intill soffan... Höjd 56 cm. 46 x 36 cm. Inköpta för ca 40 år sedan. Pris 100 kronor stycket, och säljes i första hand tillsammans ----------------------------------------------------- Bild 3. Italiensk järnsäng ca 1900. Denna säng har en huvudgavel som är 190 cm hög. Bredden på gaveln 155 cm. Sidorna är 200 cm. Pris 1 500 kronor. ------------------------------------------------------------- Bild 4. Denna säng har en huvudgavel som är 170 cm hög, och en fotgavel som är 110 cm hög. Bredden på gavlarna är 150 cm. Sidorna är 200 cm långa. Gavlarna har en grov smidesram med vackra detaljer, och dekorativt bemålade plåtsidor - allt i original. Pris 2 000 kronor. --------------------------------------------------------------- Bild 5. Denna säng har en huvudgavel som är 187 cm hög, och en fotgavel som är 105 cm hög. Bredden på gavlarna är 155 cm. Sidorna är 200 cm långa. Denna säng har en kraftig järnram kring gavlarna som avslutas med knoppar, och dekorativt bemålade plåtsidor i original. Pris 2 000 kronor. --------------------------------------------------------------- Bild 6. Denna säng har en rak huvudgavel som är 167 cm hög, och rak fotgavel 107 cm. Knoppar och dekorativa detaljer. Originalmålning. Bredd 146 cm. Sidornas längd 200 cm. Pris 2 000 kronor ---------------------------------------------------------------- Gå in på min hemsida, genom att skriva www.kronomagasinet.se i adressfältet - så finns där ytterligare information om saker som du just nu kan hitta på magasinet. Är du intresserad, ring då på 072-7050920. SMS kan ej besvaras.