Till salu inom: ”

antika fotoalbum säljes

Tidigare annonser till salu

Ett lägre skåp som jag använder som TV/hemmabio-möbel. Det finns originalfötter till detta men just nu sitter det hjul för möjligheten att vrida skåpet. Ett bakstycke borttaget för kablar, detta finns kvar och kan sättas tillbaka om så önskas. I den andra delen är det två hyllplan och två lådor. Mått i centimeter: 163 långt x 51 djupt x 73 högt (från golv) Det större skåpet är perfekt för böcker/fotoalbum/filmer/ljus etc. Eller förvaring av porslin i en matsal. Fyra plan hyllor på ena sidan och fem på den andra samt fyra mindre lådor. Mått: 153 långt x 111 djupt (+ lite till för fötterna sticker ut) x 124,5 högt Lås och nycklar. Mycket gedigna möbler. Skåpen säljes tillsammans då de hör ihop från första början. Det är en del jobb nedlagt för att få dem vita. Små "skavanker" finns då de inte är helt nymålade. Möbler som garanterat håller livet ut! Maila för foton!
Säljer mitt underbara gamla skåp. Det är gediget och av högsta kvalité. Rymmer hur mycket som helst. Porslin, fotoalbum, ja man kan tom gömma en stereo i det. Belysning i vitrindelen som ger ett varmt sken. Vackert gammalt glas i dörren och fina beslag. Måtten på skåpet är: Höjd 150 cm, bredd 160 och djup 50 cm. Pris: 2.200:- Liten nätt fåtölj som blir superfin i ny klädsel. 350:- Underbar gammal tavla med fantastisk ram. Pris: 400:- Köksstolar i charmig modell. Fina att måla vita. Pris: 500:- för 4 st Möblerna finns i Ängelholm.
HxBxD: 200 x 132 x 59 cm Mycket fint Äpplet vitrinskåp i ek. Skåpet består av två delar. Handtaget till ena lådan är trasigt, men jag skickar med andra handtag som ni kan byta till. Är tyvärr tvungen att sälja p.g.a. flytt. Skåpet passar bra i vardagsrum för att förvara glas, alkohol, finporslin, fotoalbum, med mera. Vitrinskåpet finns att hämtas på Djäknegatan i Kapellgärdet nära Kantorn och Väktargatan. Fler bilder hittas på: https://plus.google.com/photos/117801363379149989166/albums/5861600861597202273 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu måste jag tyvärr skiljas från min kära kista! Vi har helt enkelt inte plats längre. Detta är en gammal mexikansk kista som vi haft som soffbord. Kan öppnas med två lock uppifrån och rymmer enormt mkt! Vi har förvarant DVD:er, fotoalbum och blomkrukor i den. Kan höjas genom att sätta på hjul undertill (så hade förra ägarna). 89 x 89 cm och 43 cm hög. Jag letade länge efter en sån här modell och det finns verkligen inte många. 950 kr
1982 nr 3 bra skick Auktion Vykort Fotoalbum