Till salu inom: ”

antik winchester säljes

Tidigare annonser till salu

Licensbefriat slaglåsgevär av märket sharp de säger att winchester vann amerika men vad gjorde då denna carbin som kom långt tidigare än winchester var påtänkt och som kavalleriet hade som std vapen genom hela civilwar. Vapnet fungerar felfritt pappershylsorna läggs i fallblocksmekanismen och huggs av av giljotinen när blocket fälls upp igen tändhatt på föres och man är redo. Bra snärt i fjädern fin nippel klar för sommarens eskapader. Geväret fungerar utmärkt!
Mare's Leg är en förkortad variant av en Winchester model 1892 kaliber 44-40 som användes av Steve McQueen's rollfigur Josh Randall i tv serien wanted: Dead or Alive (1958-1961) Tillverkad av trä och metall Fungerande Mekanism Vapen är endast för dekoration, de går ej att skjuta med. för Rollspel visning eller som dekoration. Tillverkad i Spanien av Denix 50 cm Vikt 1750 gram Obs! Replikan är enbart avsedda som Samlarobjekt,för visning Reenactment eller som dekoration (Licensfria Replikavapen)
I fint "brukskick" från första världskriget. WW1 Tydligen inte vanligt med nummer på parerskyddet. Min. pris 1.750:- eller högstbjudande t.o.m 2011-05-01 Endast per tel. Lånat meil.
Winchester m-1895 kaliber 303 B tillverkad i början på 1900 bra skick.vapnet kräver jakt licens
Tillverkat av Winchester, stålspö med mässingrulle. Kont på tel. Per-Åke