Till salu inom: ”

antik symaskin pfaff säljes

Tidigare annonser till salu

Pfaff Quilt expression 4.2 Det perfekta valet för quiltning! Bakom varje vacker quilt finns en kreativ person och en symaskin som kan förverkliga idéerna. Det är bara vissa symaskiner som har det där lilla extra. Till exempel inbyggd dubbelmatning, IDT, som gör att tyget matas både ovan- och underifrån. Eller de unika antika quiltsömmarna som gör att quilten ser handsydd ut. Det är också användarvänligheten som får det att verka som om quiltningen går av sig själv. Och så är det den intelligenta tekniken som garanterar att varje quilt, sydd av kreativa händer, blir ett hänförande vackert arbete av högsta kvalitet. Ord,pris: 13995:- Du köper din nya PFAFF Quilt expression 4.2 i Babyptroffsbutiken i Gislaved.
Känner att denna underbara symaskin inte kommer till sin rätt här så kollar om någon annan har större användning av den. Ca 1,5 år gammal, ytterst lite använd, endast ca 1-2 gånger i månaden till gardinlängder, lagning ect. Så den kommer inte till sin rätt med sin stora potensial! Lite info: En verklig passion för sömnad! Människor som älskar att sy, vad har de gemensamt? Lusten att experimentera. Kreativitet. Personlighet. En viss envishet. Och naturligtvis vill de att resultatet ska bli perfekt. Vi har den perfekta lösningen för den som syr: Endast från Pfaff! IDT - Absolut jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån! Stor högupplöst touch-skärm- Gör det enkelt att välja sömmar och program. performance 2058 program - Dessa speciella egenskaper för sömnaden till ett sant nöje! performance 2058 sömprogram - Ett stort utbud av kvalitetssömmar, vackra in i minsta detalj. Med 9 mm sömmar! Stitch Creator unik! Sömpaketet i performance 2058 (inklusive 9 mm sömmar) - 4 alfabet - 241 nytto- och dekorsömmar, inklusive: - 26 nyttosömmar - 12 knapphål - 10 overlocksömmar - 129 dekorsömmar - 17 satinsömmar - 20 korsstygnssömmar (Pfaffs eget patent! Kombinera dem till nya motiv på skärmen!) - 17 quiltsömmar (däribland 11 unika antika quiltsömmar) - 10 hålsömmar Billigast jag hittade var på prisjakt och de ligger på 19995:-!! se länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?r=295729 Alla tillbehör följer med. Fräch och fin, fungerar utmärkt.
Två fina antika symaskiner säljes för 800 kr/st och en Pfaff 332 för 500 kr. Viss service behövs för Pfaff maskinen.
Bild 1+2: Brune/Grå Pfaff ovanbord Bild 3: Union Special Alla är 30-40 år gamla, dock fungerande. Säljes för 1000 kr per stycke, eller högstbjudande!
Vi säljer en Pfaff 31 model (tillverkad på 30/40 talet i Tyskland) som befinner sig i mycket gått skick - både skåpet och symaskinen.