Till salu inom: ”

antik skohorn katt mässing england signerad säljes

Tidigare annonser till salu

4 st antika allmoge stolar. Två fn målade i svart färg och två i ljusare. Enkla att klä om/transportera då löstagbara sitsar. Pris: 490 sek (alla fyra) Har även ett New England inspirerat skåp till salu. Pris 1500 sek. Ett sideboard/Piedestal (vitt med påmålat guldmönster) Antikt. Stabilt. 599 sek. (Svarta bordet med svarvade ben är sålt!) Ett litet bord - Koch -Fritz Hansen. Pris 590 sek. Antika skrivbord för barn -per styck 475 sek. Tillsammans 750 sek. Ett plåtbord med en hylla under - 900 sek. Om köper fler än en möbel kan vi diskutera priserna:) Ses i Vendelsö, ca tio min fr Globen. Alla möbler kan även levereras till city då jag arbetar i stan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en antik engelsk dagbädd från 1800-talet. En dagbädd som är ca 2 m lång och ca 1,5 m bred, skön bädd med mörkgrönt tyg. Den har antikt mahogny trä och snidade guldplätteradmetall-detaljer som pryder stommen. Den har skippats hit till Sverige från England och då den inhandlades köptes den för 14000, detta var för många år sedan. Den är definitivt unik och troligtvis den enda av sitt slag i Sverige. Den är i väldigt gott skick med små skavanker men inget större noterbart. Denna är inköpt av ett konkursboende. Maila gärna för frågor och fler bilder! Den dagbädd som är på första bilden är inte den jag säljer men den är snarlik och en bättre bild än den jag själv kunde ta.
Hej! Säljer vår fina lampa då vi inte kan hitta en bra plats att hänga den på efter flytten... :/ Mycket fin lampa i antik stil men i nyproduktion. Färgen är antik mässing och INTE SVART som på första bilden!!! Alla prismor är kvar och elen funkar naturligtvis. Lampor medföljer. Man kan sätta vackra ljus i stearinhållarna. Kommer från ett rökfritt hem. Har katt. Billigare vid snabb affär! Kan skickas nedmonterad men då står du för frakten. (ca 200 kr) Klara glasprismor och metall. Höjd 60 cm, ø 52 cm. Vid frågor maila gärna.
Chiffonje/Byrå i två separata delar fin i såväl modernt som antikt hem. Grund byrån är 128 cm hög, och 105 bred, 50 djup. Tre stora lådor och en skrivskiva som öppnas där det finns ytterliggare 6 små lådor. Ovanpå står så ett litet vitrinskåp som är 57 cm hög, 91 cm bred och 31 djup. Vackert dekorerat med färgat glas format som en blomma. Jättevacker möbel som blev renoverad för några år sedan. Passar såväl till ett hem med antik touch, som en färgklick i ditt vita New England hem. Måste tyvärr säljas pga platsbrist. Finns i / hämtas mellan Malmö och Lund
Antik skohorn, katt, mässing, England, signerad