Till salu inom: ”

antik sked silver gustaf folcker stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

| Bokförlaget Semic | Utg. 2012. Ej o.u. | | 143 s. | 9789155258337 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: För att skapa ett hem med antikviteter behövs inte miljoner på banken, och är det någon som kan bevisa den saken är det inredaren och skribenten Marie-Louise Douglas. I Med känsla för antikt delar hon med sig av sina bästa tips och sina många kunskaper till alla som vill skapa ett levande hem med antikviteter. I boken visar hon hur man gör den ärvda stolen eller byrån, silvret eller tennljusstakarna till en naturlig, snygg del av sin inredning. Miljöer, möbler och ting är vackert illustrerade med foton av fotograf Helén Pe. Boken innehåller dessutom intressanta och lärorika genomgångar av stilepokerna - från rokoko till funkis - och tydliga guider till de mest utmärkande stildragen, formerna, färgerna och materialen. [Lagerplats: B2]
Bokförlaget Semic | Utg. 2012. Ej o.u. | | 143 s. | 9789155258337 | I nyskick. --- Mer info: För att skapa ett hem med antikviteter behövs inte miljoner på banken, och är det någon som kan bevisa den saken är det inredaren och skribenten Marie-Louise Douglas. I Med känsla för antikt delar hon med sig av sina bästa tips och sina många kunskaper till alla som vill skapa ett levande hem med antikviteter. I boken visar hon hur man gör den ärvda stolen eller byrån, silvret eller tennljusstakarna till en naturlig, snygg del av sin inredning. Miljöer, möbler och ting är vackert illustrerade med foton av fotograf Helén Pe. Boken innehåller dessutom intressanta och lärorika genomgångar av stilepokerna - från rokoko till funkis - och tydliga guider till de mest utmärkande stildragen, formerna, färgerna och materialen. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan.
Inbunden med omslag. Boken i nyskick, omslaget någon kantnött. Natur och Kultur 1997. - Första delen i fyrbandsverket Europas idéhistoria. Han skriver om det antika skedet och berättar om den europeiska kulturens rötter, den antika grekiska filosofin och den begynnande vetenskapen. Det är under antiken tankelinjer dras upp, forskningsprogram initieras och förhållningssätt formuleras, allt som sedan kommer att ingå som bärande element i vår kulturs fortsatta historia. Han lägger tyngdpunkten på vad som kan kallas idéernas utanverk, det vill säga sådant som är villkor och förutsättningar för olika idélärors uppkomst. Han tar sin avstamp i medelhavsvärlden och basen för den europeiska kulturens framväxt : stadsmiljö, antik bokproduktion och bokhandel liksom skriftens utveckling. I motsats till mer traditionella handböcker gör Ronny Ambjörnsson inte en kronologisk skildring utan tydliggör i stället frågeställningar och problemområden i det antika tänkandet. Ett första tema är synen på universums uppkomst, ett andra handlar om idéer om människan, om samhället och moralen, och ett tredje är religionen, den traditionella grekiska gudaläran och mysteriekulterna judendom och kristendom.
Semic. 1 uppl. 2012. 143 s. Inbunden. 820 gram. Nyskick. För att skapa ett hem med antikviteter behövs inte miljoner på banken, och är det någon som kan bevisa den saken är det inredaren och skribenten Marie-Louise Douglas. I Med känsla för antikt delar hon med sig av sina bästa tips och sina många kunskaper till alla som vill skapa ett levande hem med antikviteter. I boken visar hon hur man gör den ärvda stolen eller byrån, silvret eller tennljusstakarna till en naturlig, snygg del av sin inredning. Miljöer, möbler och ting är vackert illustrerade med foton av fotograf Helén Pe. Boken innehåller dessutom intressanta och lärorika genomgångar av stilepokerna - från rokoko till funkis - och tydliga guider till de mest utmärkande stildragen, formerna, färgerna och materialen..
Antik sked av silver, Gustaf Folcker, Stockholm