Till salu inom: ”

antik sänggavel stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Sängram 180 cm i furu. Stabil och snygg. Den är nedmonterad och klar för avhämtning. Lätt att lägga på taket på bilen t ex. Enkel att skruva ihop hemma. 400 kr. Nattduksbord (sängbord) två stycken, samma modell som sängen med låda och skåp. Jag kan maila närbild på nattduksborden. 200 kr styck. Sybord, antik stil, med en låda längst ner och en till låda precis under locket med fack i och sen ett större utrymme under den för garn, tyg, e dyl. 400 kr. Eller tusenlappen för alltihop.
Säljer nu våran antika kökssoffa, billigt då sittlocket saknas. (Dock lätt att sätt in ett nytt lock med egen egen vald klädsel.) Kökssoffan är ljusgrå/antikvit målad. Passar även perfekt att använda som en fin sänggavel till en 160 säng om så önskas. Då den lätt dras ut till önskad längd. Yttermått bredd 1.81m Innermått bredd 1.69-1.70m Sittdjup 59 cm Sitthöjd 41-45 cm då man lägger på ett lock
Säljer nu en antik (osäker om exakt ålder) kökssoffa/sänggavel/sängram där man får plats med en 160 säng. Hela kökssoffan är ca 180 cm bred med ett innermått på ca 165 cm. Säljes då den tyvärr inte fick plats på önskad plats i vårt hem. Pris 2000 kr el bud. Hjälp med transport kan göras inom Stockholm mot bensinpengar ( Endast om du vet att du verkligen vill ha den).
Välgjord antik, stabil sängstomme, fd kökssoffa med huvud- och fotände i otroligt fint skick. Jag har haft en 160-madrass i den, men det går även att ha en 90- och en 80-madrass. Förra ägaren köpte den i en antikaffär på Östermalm för 8000 kr, jag köpte den för 5000 kr förra sommaren. Säljes pga flytt till mindre.
Fin sänggavel i betsad ek, nyskick i antik stil. Passar 105 bred resårmadrass. 4 sängben ingår.