Till salu inom: ”

antik säng mörkt trä säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vår 100-åriga spjälsäng/växa-i-säng. Den är underbart vacker och en fröjd att se sitt lilla barn ligga och sova i. Mörkt trä med svarvade ribbor och knoppar. Reglerbar på längden. Vi har specialbeställt madrass med skydd och har även extra madrass i botten för att kunna höja och sänka nivån som man har barnet i alltmedan det växer. Spjälskydd fås med gratis - är dock med barbapappor och inte det helvita du ser på bilden. Köpte sängen på auktionsverket Lauritz 2010 för 1 700 kr. Madrasserna måttbeställde vi för ca 600 kr. Vi säljer sängen med madrasserna för 1 200 kr. Är du intresserad av den mysiga babyhängmattan som du ser på bilden säg till.
Säljer en säng med madrass i en byrå se bilder. Byrån har "antik" look. Snygg byrå i mörkt trä. Den perfecta gästsängen för den som inte har en massa onödig plats =)
Sängbord i mörkt trä med antik asiatisk stil. Två fina säng bord med låda och skåp i mycket bra skick. Mått: Höjd: 64,5 cm Djup: 40 cm Bredd: 30 cm Pris: 600 kr för båda skåpen.
Dubbelsäng 180 säljes tillsammans med 2 st nattduksbord. Mörkt trä, liten känsla av antik. Pris: 1 000 kr Har även en skinnfotölj till salu. Färg: brun I väldigt bra skick ser som ny ut. Pris: 800 kr
Nu har jag bestämt mig för att sälja tjejernas underbara växasängar. Rummet börjar bli för litet... Båda är antika i mörkt gammalt trä och i mycket bra skick. Enklare skummadrasser följer med till båda. Den större sängen går att dra ut till ca 160 cm och den mindre till ca 115-120 cm. Den stora sängen kan delas i 3 delar och den mindre i 2. Växasäng liten: 1700:- Växasäng stor: 3500:- Måste ses! Finns i Sköndal. Ring eller maila!