Till salu inom: ”

antik provdocka säljes

Tidigare annonser till salu

Handmålad byrå - 5 lådor, vitt chabby chic med adress i Frankrike. Underbar byrå som passar i hemmets flesta rum. Bredd 80 Djup 42 Höjd 85 Pris: 3200:- Handmålad karmlist "Slottet" - Design - Vesna Rujana. Karmlist säljs i set : Höger + vänster karmlist, överliggande karmlist, krön med två st sidohållare. Mått: Längden/höjden är anpassad till vanlig standarddörr. Önskas andra mått - vänligen ta kontakt med mig Pris: Sats till en dörr 1500:- Pris: Sats till dubbeldörr 2500:-
Jag har en familj med provdockor som jag inte längre behöver. Har endast använt dom som prydnader men har inte plats längre. Herrdockan: Bystvidd 94cm Damdockan: Bystvidd 89cm Barndockan: Bystvidd 68cm Foten är av gammal modell i trä och dockorna är anpassad för att stå på bord eller bänk. Om inte annat en fin prydnad till hemmet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Har här en gammal antik sydocka som kommer från Tyskland, ställningen är helt i trä, även gängorna och skruven för att ställa längden med är i trä. Textilen har blivit lite missfärgad, man kanske kan byta den om man vill, om man inte tycker det är charmigt och ska ha den som prydnad.. :) Nu har jag varit lat och inte måttat den, mest för att vi inte har ett flexibelt måttband i hemmet.. Kom med ett bud, så hör jag av mig.
Säljer: En Spegelbyrå Pris: 500:- med orginalspegel. SÅLD En Provdocka Pris: 500:- En Antik Stege Pris: 700:- Vid intresse ring... svarar INTE på mejl eller SMS.. detta pga oseriös köpare... Och jag levererar INTE... utan köparen hämtar själv! Och till er som jag meddelat att grejerna varit sålda... kan jag bara ursäkta. / Lena
Gammal och mycket charmig skomakarpall som man kan justera höjden på genom att snurra på sitsen. Tung och gedigen. Skinnet på sitsen är original med fint slitage. Var dyr i inköp, ca 2500 kr, men pga av flytt säljs den till högstbjudande. Dock lägst 1200 kr. Provdocka på smidesben från 60-talet som är tapetserad med mycket gamla tidningsutklipp. SÅ fin och dekorativ! Pris: 800 kr. Har dessutom massor av div gamla och nyare saker i shabbychicstil.