Till salu inom: ”

antik potta tvättfat villeroy boch säljes

Tidigare annonser till salu

Gör ett miljöval med Villeroy & Boch Spa Villeroy & Boch Spa är miljövänliga på alla sätt. Varje spa är byggt med system, material och teknik som är energieffektiva och säkra för miljön. Enkelt uttryckt är ditt Villeroy & Boch Spa det grönaste spaet på planeten. Earth-Friendly Hot Tub Villeroy & Boch Spa handlar om dig och din livsstil. Den unika Spa Designen gör att du kan designa ditt eget miljövänliga Villeroy & Boch Spa för att passa dina behov, önskemål och ansvarsfull livsstil. Läs mer om våra Sport X modeller på vår hemsida
SP 552 Villeroy & Boch 5 JetPak 5 sittplatser (varav 2 är liggplats) 2 Pumpar Färg: Insida opal Utsida : Grå Drift kostnad: 300:- / månad i el Elinstallation: 3 X 16 AMP Vikt tom: 406 kg Vatten volym: 1335 liter Storlek: 239 x 239 x 91 cm Jetpak modell: JP 106,108,110,112,113 Ozonator: Ja elektronisk Värmare: 3 kW Fraktfritt till tomtgräns:Ja Garantier: 2 års fabriksgaranti Livstids läckage garanti på JetPak Livstids läckagegaranti på karstruktur 5 års ytskiktsgaranti 4 års garanti på kabinett 2 års garanti på elektroniska och mekaniska utrustningen Mer ingående garantier gå in på vår hemsida.
Spabad från Villeroy & Boch är det mest energibesparande spabadet i världen. Det bästa för dig som kund är att samtliga modeller är byggda på samma sätt. Vi gör ingen skillnad, på våra modeller. En trygghet för dig som kund. Den energibesparande designen göra att spabadet maximalt förhindrar värmeläckage. Med JetPak teknologin™ återvinns värmen från spabadet på grund av att merparten av rördragningen ligger I varmt vatten. Varje unik modell från Villeroy & Boch Spa följer den hårda riktlinjen som den amerikanska energimyndigheten CEC fastställt. SR 151 nu kampanj från 69.900:- Välkommen.
Nu kan du göra ett sommarklipp på våra sista SR 162 från Villeroy&Boch Nu 89.900:- Pool och Spabad är en livsstil som kräver kunskap i vattenbehandling och vattenupplevelse, resurser och en logistik utöver det vanliga. Görs arbetet på ett professionellt sätt så är det onekligen ett av de roligaste och mest inspirerande projekt som kan göras i ett hem mm. Vår målsättning tillsammans med er är att skapa ert projekt utefter era behov. Som kund hos oss får ni en personlig projektledare som hjälper er med planering av privat hemma spabad, publika bad Hotell och Spaanläggningar. På så sätt har ni endast en kontaktperson som hjälper er att planera och leda er bland utbudet. Vår målsättning är att ni ska känna er trygg med vår produkt och att leveransen blir professionellt utfört. Bilden visar vår modell SP 682 Välkommen.
Säljer nu mitt antika tvättfat med potta. Kantstött och naggat. Handtaget på pottan är limmat.