Till salu inom: ”

antik pipa 1800tal säljes

Tidigare annonser till salu

Slaglås pistol 1800 tal Stor skjutbar slaglås pistol med svartkrut pistolen är 42 cm lång. bra nippel. ca kaliber 13mm. Spänner upp i 2 lägen. Pipan och hela pistolen är i mycket gott skick inga sprickor. Jag kan tänka mig att vänta tills lön men då vill jag ha in handpenning på mitt konto 200 kr. Om ni hittar en slaglås pistol som är i skjutbart skick billigare köp den. Prutbart någon 100 lapp vid riktigt snabb affär kan skickas men då betalar köparen frakten Laglig att äga om man fyllt 18 år enligt Svensklag.
Slaglåsbössa i gott skick. Pipan är i caliber 18mm, blank invändig och har åttkantigt kammarstycke som övergår till rund framtill. En 1700tals bössa som byggt om från flintlås till slaglås på 1800 talet. Helstock som behöver lagas på ett ställe vid rembygelns infästning. Tändhattsnippeln saknas men såna finns att köpa nya. Låset behöver en rengöring då den bara hakar upp i andra läget. Laddstaken är i trä och har 3 rörkor som håller den på plats. Ska den bara hänga på väggen behöver man inte göra något med den, då den är i trevligt antikt skick som den är. OBS fast pris då det är satt med tanke på det som behöver göras för att få den i skjutbart skick.
Slaglås gevär 1800 tal fungerande slaglås gevär i bra skick Inga synliga sprickor i varken pipa eller stock Jag söker inga mail kompisar skicka inga mail om ni inte är intresserade kan skickas då betalar köparen frakten Först till kvarn den som kommer och hämtar den eller gör upp affären på annat sätt får den licensfri om man fyllt 18 år ej prutbart Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pipa av sjöskum och trä 1800 tal
Antik pipa 1800 tal