Till salu inom: ”

antik medaljonger säljes

Tidigare annonser till salu

Teglashållare, silver, Ryssland, Moskva 1898. Okänd mästare. Vikt ca 196 gr. Liv med oval medaljong med festong. Kant med pärlstav. Rund fotring. Medaljong samt fotring med spår av förgyllning. Invändigt förgylld. H 8. Denna vara finns på vår hemsida, showroom Norrköping, kategori Silver - Other silver. På vår hemsida kan ni också registrera ett kundnummer, vilket ni behöver för att köpa eller sälja på Lauritz.com. Observera att alla varor säljs till högsbjudande.
Ett väldig gammalt matbord från 1750-talet.finns nog inte att skåda så ofta. Har varit i min släkt sedan dess. 6 stolar till.samma årtal. (Dom hör till detta gedigna möblemang.)Omklädda stolar,blev ju ett måste med tanke på åldern. Lite fakta om detta möblemang. Detta va från början ett matsalsbord för dom väldigt förmögna människor på den tiden.även kallat salong bord ,medaljong bord.oftast stod dom i en stor sal där man hade sina middagar med slutna sällskap. Tyvärr!! Får jag inte plats med detta nu då jag har flyttat. Mått.bord 165 cm långt. Varje skiva 65 cm lång.(ligger i bordet som man drar ut) bredd på bordet 96 cm.
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag. Tryckt år:2008 Skick:I fint skick Vikt opackad:683gram Se! resume!--- Paris 1789. Ethan Grange, en amerikansk äventyrare, vinner en antik medaljong i kortspel. Den sägs ha tilhört Kleopatra och lär ha en förbannelse vilande över sig. Samma natt blir Ethan misstänkt för ett mord och måste fly. Han slår följe med en vetenskaplig expedition som reser med Napoleon Bonaparte till Egypten. I Egypten märker han snart att det är många som vill erövra hans medaljong. Äventyrs- och spänningsroman.
Väldigt fin tavla med 3st silver "medaljonger" på en svart bakgrund. Ramen är av mörkbrun trä och sen glas på framsidan. I väldigt bra skick. Ingen repor eller defekt. Som ny. Har bara haft den på väggen i ett år. Storlek: L:160cm x H:70cm x B:5cm (Ursäkta det i bakgrunden av tavlen - vi håller på att renovera om!) Jag kan skicka med bilder om det behövs!
Säljer nu två antika taklampor billigt eftersom de tyvärr inte passar i vårt nya hem. Båda lamporna fungerar. Lampan till vänster med vit-rosa glasskärm har en diameter på 23 cm. Pris: 150 kr. Lampan till höger är i tunt fint glas. Den är 6-kantig och på varannan sida är det handmålade medaljonger med blom-motiv. Mycket fin! Höjden är 28 cm och diametern 16 cm på det bredaste stället. Pris: 250 kr Om du köper båda lamporna kan du få dem för 350 kr.