Till salu inom: ”

antik kaffekvarn kaffe kvarn carl zetterlund eskilstuna säljes

Kvarn kaffe

Örebro
Kaffe kvarnar

Örebro

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min fina kaffekvarn av märket Zassenhaus, modell Santiago. Slitaget är minimalt, den har gått kanske 20 ggr. Det är en s.k. knäkvarn som man kan hålla mellan knäna och på så vis förenkla malningen. Behållaren är formad att sitta kvar och åker ej ur under proceduren. Doften av nymalet kaffe på morgonen är svårslagen, måste upplevas! Nypris ca 1300 :- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kaffe Kvarn från Qeen i absolut nyskick. Den har aldrig andvänds och alla tillbehör följer givetvis med. Kaffe Kvarnen finns på Trosa Stadshotell och Spa i Trosa. Ni är välkommna att maila om ni har någon fråga eller är intresserade. Med Vänliga Hälsningar Calle Rehn. Vaktmästare, Trosa Stadshotell och Spa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Proffsig Espresso maskin från Italien av märket Isomac. En snygg maskin i borstad stål, som vet vilken temperatur en espresso ska hålla. Ånga får du snabbt och ångpipen har högt tryck. Barmätare för avläsning av tryck, stor koppvärmare uppe på maskinen. Enkel, dubbelfilter till handtag finns. Det finns två handtag till maskinen. Stamp+matta, skumkärl, 2st cappuccino kopp med fat, 2st espresso kopp med fat, 4 kaffe burkar, bricka under kvarnen. Kaffekvarn från Isomac, Granmacinino i borstad stål.
När du en gång provat riktigt nymalet kaffe törs jag lova att du aldrig vill gå tillbaks till kaffepulver som maldes på fabrik flera månader tidigare. Pga uppgradering så säljer jag vår utmärkta Krups kaffekvarn av gedigen tysk kvalitet. Den har ett steglöst inställbart keramiskt malverk, ej att förväxla med billiga kvarnar som har en kniv som *hackar* sönder bönorna. (Krups har också en billighetsvariant med knivar, men de är helt värdelösa då du inte kan kontrollera kornstorlek alls.) Nypris 599 kr, mitt pris 250 kr. Maskinen är i utmärkt skick, ren och snygg och utan skavanker. Se bild! Köp till - Exklusivt designad presskanna från Stelton. Helt ny i kartong. 100 kr. Mer info: http://www.se.krups.com/All+Products/Coffee+Grinders/Products/GVX2/Grind+Expert+GVX2.htm http://www.clasohlson.com/se/Kaffekvarn-Krups-Grind-Expert-GVX242/34-9186
antik kaffekvarn kaffe kvarn carl zetterlund eskilstuna