Till salu inom: ”

antik gammal mark bind kätting lås säljes

Tidigare annonser till salu

Hej säljer mitt gamla antik skåp ,den är ärvt av min farfar och tyvärr måste ja sälja den för den tar för mycket plats i min mini lägenhet. Den är väldigt fin å har väldigt många fack och gömställen skåpet /byrån är som sagt antikt och har sina charmiga skavanker skåpet är väldigt tungt och väldigt vackert. ring vid mer info inga mejl tack Mvh
Du som vill att dina gäster skall säga "Oh! Cool!" när de kommer hem till dig vet att det behövs något extra, just innanför dörren. Fungerar också på det stilmedvetna kontoret. Här har du det du behöver: ett antikt paraplyställ i äkta gjutjärn! (Det väger nästan 18 kilo ...) Håll med om att det är snyggt! Det fungerar lika bra i en Sköna Hem-våning som i en vanlig lägenhet eller villa. (Jag skall snart renovera min lägenhet, och vill "börja om från början", så jag säger adjö till rätt många av mina älskade saker.) Jag kan skicka med bussgods (då tillkommer kostnad för porto och emballage). Annars är det bäst att du kommer hem till mig (nära Älvsjö): då bjuder jag också på min utsökta samling paraplyer! Rök- och djurfritt hem. Nej, jag vill inte alls byta paraplystället mot något annat. PS. Det går inte att ringa mellan 23.00 och 07.00. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Chippendale skåpet är ett antikt och charmigt linneskåp, men kan med fördel målas om till vitt. Titta på följande länk för att se ett nästintill identiskt skåp ommålat till vitt: http://www.styleroom.se/album/11297 SCROLLA LÄNGRE NER PÅ OVAN LÄNK så finner ni några bilder av det vita skåpet från olika vinklar. Skåpets mått: Höjd - 142 cm Bredd - 132 cm Djup - 45 cm Skåp och lådor går att låsa (nyckel medföljer) och hyllplanen kan placeras i annan höjd än nuvarande om så önskas. Skåpet har värderats online via bilder och beskrivning till runt 1500 kr av Bukowskis värderingstjänst. Ring gärna. Skåpet hämtas i Majorna, nära Stigbergstorget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mitt z97 sabertooth mark 1 moderkort pga att har köpt naked ivy mount till mitt ek-supremacy block och blocket kommer ta i caps på sidan av sockeln. Moderkortet är 22 dagar gammalt inga fel eller någonting. Köpt på netonnet lager i umeå 08-08-14 17:30 Budgivandet startar på 1200 :- (köparen betalar frakten) Jag tar åt mig rätten att sälja till vem jag vill vars jag vill. Hämting prioriteras.
******ANTIK / GAMMAL MARK BINDKÄTTING / LÅS*****