Till salu inom: ”

antik elfenbens bord säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har du chansen att förvärva en underbar, antik matgrupp! Tänk vad vacker denna matgrupp skulle bli som vitmålad, och i finaste shabby chic stil! Underbara Rokoko stolar i massiv ek, totalt 6-st. Stolarna är väldigt charmiga, men behöver kanske lite omsorg? Eventuellt skruvas ihop, för att bli stabilare. Men det är lätt fixat för den nya ägaren! Tillhörande matbord i ek med två utdragsskivor medföljer gratis! Bordet är gediget och stabilt, men har några defekter som absolut går att fixa till utan att det kommer att synas, om Ni målar bordet! En spricka i bordsramen under bordet, går att fixa med trälim. En liten bit av "faneren" på bordsskivan har spruckit, lätt att fixa med lite spackel. Sen är bordet komplett! Längd ca 150 cm + 2 st utdragsskivor på vardera 45 cm. Bredd ca 95 cm.
Vacker antik vitmålad spegel med skuren dekor. Samt bord med skuren dekor och hylla under. Ett ljuvligt möblemang med massa möjligheter, sovrumsmöbel, avlastning i matrum, flickrums möbel, hallmöbel eller lyxigt ögongodis till lantstället. Båda möblerna är i gott skick. Tyvärr kunde jag inte hänga upp spegeln, då blir det ännu finare då man kan se dekoren även på bordet. Mått spegel 111cm (till krön), x62cm bredd. Bord 81,5 x 47cm(ytan). Höjd till bordsyta, (ej kant inräknad) ca 77cm. Rosa lampan återfinnes i annan annons, övriga saker är endast rekvisita för bilden. Avhämtning Borås
Antikt bord med fällskivor och låda från Hackås i Jämtland, bordskivan är målad antikvit och underdelen vintage ljusblå. Höjd 77cm Djup 51cm nerfälld Djup 95cm med utfällda skivor Bredd 90cm. Pris 1900kr. Fler bilder och info finns på vår hemsida: www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhåns Fiskecamp och Ridcenter. Öppet alla dagar, ring 070-6235764 om vi inte är på "Loftet", vi finns alltid hemma på gården, då vi även har ridverksamhet med Islandshästar. Hos oss kan du även betala med kort. Vi kan skicka med Schenker över hela Sverige.
Bild 1-3 VACKER GUSTAVIANSK BYRÅ VITMÅLAD CHARMIG GUSTAVIANSK BYRÅ FRÅN 1800-TALET MED TVÅ LÅDOR OCH ETT SKÅP MED TVÅ RÄFFLADE DÖRRAR. MÅLAD ALLMOGE FIGURIN PÅ BÅDA KORTSIDORNA. RUNDA LAGERKRANS BESLAG, ALLMOGE MARMORERAD SKIVA RUNDA BEN. P 5800:- Bild 4 Fotogen lampa från 1800-talet I orginalskick 975:- Bild 5 Spelbord från 1800-talet i vacker pyramid mahongny, fäll upp skiva i dubbla storlek så är det ett spelbord och i bordet finns det ett fint backammon spel i grönt filt skiva med orginal marker och tärningar i elfenben. P3900:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Antikt skrivbord (sekelskifte?), mått: bredd 109 cm, djup 52 cm (med uppfällbar klaff: 78 cm). Elfenben runt nyckelhål.