Till salu inom: ”

antik dockvagn märket emmaljunga säljes

Tidigare annonser till salu

Jag fick bara pojkar, så ingen vill leka med min gamla dockvagn.Vagnen är av märket Emmaljunga och är köpt 1979 i Finland. Det är välinte direkt antikt, men jag tänkte att den kanske ändå har litesamlarvärde om någon är intresserad av äldre leksaker.Utsidan är av mörkblå machestertyg och insidan av vit/röd blommigvaxduk. Själva liggdelen är i mycket god skick, inga revor i tyget.Tyget är inte heller blekt på något sätt. Schassit är av metall och ärlite skavd på sina ställen, men inget störande enligt mig.Liggdelen är 50cm lång, 26cm bred och 15 cm djup.Kan fällas ihop som en riktig vagn.Fler bilder kan mejlas om verklig intresse finns.Finns i Eskilstuna
antik dockvagn av märket Emmaljunga stämplad under vagnen.46x63 cm i fint skick, inget trasigt, stänkskydd över hjul och broms.
Säljer min dockvagn, märke Emmaljunga. Köptes ny 1970. Den är som ny även i dag. Mycket fint skick, orginal. Säljer den 1000kr eller högre bud.
Söt dockvagn från 40-talet. Märket i plåt där det står Emmaljunga barnvagnsfabrik sitter kvar. Den har fått lite skador med åren-70 år av lek sätter sina spår. Charmig att förvara filtarna till soffan i. Eller kanske tidningar eller en krukväxt? Prutbart vid snabb affär
ANTIK DOCKVAGN AV MÄRKET EMMALJUNG säljes, i fin grön färg. Vagnen är som en mini kopia av en normal stor barnvagn. Välvårdad och nostalgisk.