Till salu inom: ”

antik dator säljes

Tidigare annonser till salu

Boende i Rom ligger i den centrala stadsdelen San Giovanni, mycket nära den berömda basilikan, med Colosseum, den Foro Romano och den historiska distriktet i det antika Rom. Utmärkt samband med flygplatsen, buss, tunnelbana och stadens järnvägsstation på runt 300 meter från hemmet. Lägenheten har oberoende ingång (gäster har egna nycklar och det finns inte utegångsförbud) och ett stort rum (sov max 3) med privat badrum. Inside: bärbar dator med gratis Wi-Fi snabb Internet-anslutning, luftkonditionering, micro-wave ugn, kyl, tv, etc. www.bbmilonga.it Allergivänligt Badkar Bredband Dusch El ingår Frys Micro Tv WC
Spela SVENSKA dataspel GRATIS online. Det sägs att Rom inte byggdes på en dag. I Cradle of Rome Deluxe kan du bygga upp den legendariska och uråldriga staden under fler än 100 nivåer. Du får chansen att härska över det uråldriga romerska imperiet och väcka den romerska arkitekturen till liv. Under nivåerna ska du tjäna pengar och resurser för att väcka antikens mäktiga gamla stad till liv. Spelkategorier : Pussel- Kort- Strategi- Action- Ord- och Brädspel Besök elmitec onlinespel : www.elmitec.nuMer information
ett vackert gammalt skåp I SHABBY CHIC STIL måtten är och då mäter jag hela uppifrån 95x100x52 vill du ha det patinerat,,bara att sandpappra,,är målat i 3 varv,,,,, smsa hellre än maila,,är uppe till minst kl24 ,,har ej tillgång till dator hela tiden 'så 087921951,,el 0736503929 detta är ett skåp man inte ser så mycket av.prutat o klart,är mindre än priset jag gav omålat,,,,,,,,,,,,,, NU MÅSTE JAG SÄNKA MITT VACKRA SKÅP..SNART FLYTTDAGS..........SÅ ETT BÄTTRE PRIS FÅR MAN LETA EFTER,,SLÄPPER DET FÖR 1500KR,,VILKET ÄR HELT OTROLIGT LÅGT,,MEN SEN BLIR DET MAGASINERING,,,,,,,,SÅ PASSA PÅ,,RYMMER MYCKET,,VACKERT,,OCH ANNORLUNDA RING SOM JAG SKREV UPPE,,!!!!!
Är på jakt efter den första generationens DDR-minnen (DDR1) och enbart 1GB-moduler då det är det enda sättet att få in 4GB i moderkortet jag använder, det stödjer inte större moduler enligt manualen iallafall. Har du några gamla antika minnen liggandes så köper jag de gärna men eftersom man faktiskt kan få nya för runt 200kr/styck är jag tyvärr inte intresserad av att betala några fantasisummor utan tänkte mer om någon har några gamla minnen som ligger och skräpar :) Frakt borde vara ganska enkelt att ordna med ett vadderat kuvert och lite kartong/plast.
En datormonitor, 15tum. En antik (1998/1999) HP OfficeJet 710 bläckskrivare. Matning dålig, men fungerar troligen ok. En Humax ComHem-box. Vet ej om funkar. En Samsung ComHem-box. Vet ej om funkar. En Motorola ComHem-box. Vet ej om funkar. En Netgear CG3100 Wireless Cable Voice Gateway (ComHem). Fungerar troligen. Värd minst 500 kr... Hämtas i Linköping, allt eller delar. Alltihop för totalt 1000kr el högstbjudande. Netgear CG3100 för minst 500kr el högstbj.