Till salu inom: ”

antik cykel säljes

Tidigare annonser till salu

Vi vill sälja våra fina antika saker, som är väl behandlade. En mycket fint bord som är Ek och som är i jätte bra skik, och en hörn hylla som är väldigt enkelt att hitta plats till och sen har vi en trännings cykel som är i äldre model men jätte bra att tränna på. Ek bordet = 2000 Hörn hyllan = 1000 Cyken = 500 Men kan diskutera om priserna ifall man är intresserad.
Jag säljer nu min vardagsrums-tavla pga flytt till utlandet. Motivet är två snygga cyklar lutade mot en stenvägg. Den passar perfekt ovanför t.ex. en soffa. "Tryck på canvas" hette varianten i affären. Inköpt 2011 för 1250:- + frakt. Perfekt skick! Mått: 80 cm hög och 120 cm bred. Hämtas helst i Solna, men kan självklart även skickas mot fraktkostnaden.
Säljer en antik lådcykel har inte riktigt koll på hur gammal den är men är av märket rambler. Lite rost här och där men annars fint skick i helhet. fotbromsen funkar utmärkt och inget gnissel. bottenplattan i lådan skulle behövas bytas. lite luft eller punka i sidohjulen inte hunnit kolla efter. säljer den för 5000 kan tänka mig att gå ner lite vid snabb affär men annars så rustar jag upp den själv och säljer den på auktion så inga skambud.
Teak skåp med 7 lådor, skjut lucka på halva, med hyllor i. pris 700 kr. Kolla gärna in på våran facebook sida klicka på foton, där finns det fler möbler ring gärna kolla så att dom finns kvar. tele 076-800 32 11. www.jarvsocykelservice.se Om företaget Järvsö cykelservice Loppis o Antik. Vi säljer begagnade cyklar, rollatorer, möbler o loppis prylar
Vi säljer nu en av våra snowscoot. Ny snowscoot Blackmoutain 12500 kr Vi hyr även ut för den som vill prova årets nyhet i svenska skidbackar, tillåtna av Slao i år att åka i svenska backar o liftar. Hyr priser: Heldag 340 kr halvdag 170 kr Ring och boka 076-800 32 11 Om företaget Järvsö cykelservice hyr ut snowscoot o cyklar. Försäljning av nya o begagnade cyklar. Även Loppis o Antik. Kolla in på vår hemsida. www.jarvsocykelservice.se