Till salu inom: ”

antik barnsäng stål växa utdrag säljes

Tidigare annonser till salu

Vacker, antik barnsäng i svart stål (ramen) och mässing (knopparna). Justerbar längd (max 190 cm) så det går att "växa med den". Bredd 75 cm. Lite nött och skavd men det är en del av charmen. Madrass för aktuell inställning ingår. Andra ord som kan beskriva den är romantisk, lantlig, shabby chic, vintage. Riktigt fin, köp den på Blocket istället för att vänta till du ser den i antikaffären till betydligt högre pris.
Säljer barnens fina sängar pga att de vuxit ur dem. Vacker, antik barnsäng i vitt stål (ramen) och mässing (knopparna) med tillhörande madrass. En flickdröm med justerbar längd så det går att "växa". Pris 1500kr Samt Klassisk vit spjälsäng med två ställbara höjdlägen för bebisen och sedan det större barnet. Spjälsängsskydd, mobil ovan säng och madrass medföljer. 60 bred/120cm lång. Pris 200kr Säljes från rök/djurfritt hem!
Fin IRE Soffa i mörkgrått tyg. Fint skick men tyget är lite skavt bakom ett ryggstöd. Syns inte när stödet är på plats. Längd 245cm Djup 93 Höjd 72 Med nackstöd. Pris: 2000 kr Barnsäng "Växa". Väldigt fin barnsäng som växer med ditt barn. Sängen är grundmålad så det är det bara att välja en passande färg för ert barnrum. Pris 700 kr Finns i Kungsbacka.
Säljer barnens fina sängar då de vuxit ur dem. Vacker, antik barnsäng i vitt stål (ramen) och mässing (knopparna) med tillhörande madrass. En flickdröm med justerbar längd så det går att "växa" i (helt ihopdragen 60cm/120cm som mest ca 160) Pris 1500kr Samt Klassisk vit spjälsäng med två ställbara höjdlägen för bebisen och sedan det större barnet. Spjälsängsskydd och madrass medföljer. 60 bred/120cm lång. Pris 200kr Säljes från rök/djurfritt hem!
Ikeas växa säng för barn Utgången ur Ikeas nuvarande sortiment. Sängen kan ställas i 3 lägen, 130 cm, 165 cm eller 200 cm. Bredd 81 cm. (Samtliga är innermått). Madrassen är i 3 delar och 2 sett dra-överlakan ingår. Sitter några klistermärken på ena sidan. Sängen är använd men helt fungerande och väldigt praktisk. Kantskyddet tas enkelt av vid behov. Pris: 300 kr Antikt skåp Gediget snickerisnickrat, vackert och rustikt. Säljes pga plastbrist. Målat i en lila ljus nyans. Mycket plats för tex lakan, handdukar och liknande. Höjd: 120 cm Djup: 43 cm Bredd: 133 cm Pris: 400 kr