Till salu inom: ”

anti algmedel vattensäng säljes

Tidigare annonser till salu

OBS: INTE VATTENSÄNGEN PÅ BILDEN!!! Men väldigt lik! Tog en lånad bild då min säng är nedpackad sedan länge. Säljes pga isärflyttning med ex-flickvännen. Gavlarna är i furu (alltså träfärgade), ej svarta. Madrassen är grön, precis som bilden. Ej dämpad. Bädmadrass och värmare ingår. Allt som krävs för att sova i den (utom lakan) ingår. Avlämning inom eller i närheten av Lund ingår, kan göras på lördag förmiddag! Om inte det funkar är hämtning ok, dock senast söndag.
I bra skick, komplett med en odämpad madrass,lådsokel,bäddmadrass,säkerhetsduk, värmeelement med ställbar termostat. Mjuka sängkanter mått 180 X 210. Värmen i en vattensäng hjälper till att få bort ömhet och spänningar! Vattensängen gör det lättare att somna! Vattensängen möjliggör längre perioder av djup sömn, med mindre rörelser i sängen samt färre uppvaknanden! Vattensängen bidrar till en mer avslappnande känsla på morgonen och hjälper till att undvika morgonstelhet! Vattensängen tillåter gravida kvinnor att sova bekvämare ... t.o.m. på mage! Att sova bättre ger livskvalitet.
Säljer komplett dubbel vattensäng med skyddsvall, vi har tyvärr ingen"huvudgavel" som man ska ställa mot väggen. Den är 7år och håller säker 7 till. Det medföljer algmedel som man ska hälla i var 6:e månad. Tempererad och superdämpad. Så rör sig partnern så gungar man inte mer än vad det gör i en vanlig säng. Anledningen till att vi säljer den är att vi har fått ett litet barn, och om han skulle vara med i sängen och sova ibland så ville vi ha en vanlig säng. På bilden är den tömd. Vi kom på efteråt att vi kanske skulle ha en bild på allting. Så då vart det så här Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vattensäng 180x210 "Softside", sängen har alltså mjuka kanter som man kan sitta på och vattensängen är inte heller beroende av träramen som gammaldags vattensängar var. (Träramen på bilden ingår ej). Vattnet är uppdelat i två "påsar" vilket gör att man individuellt kan styra hur mycket vatten man vill ha på vardera sida. Sängen är heldämpad med ett fibermaterial i vattenpåsarna. Skyddssäck som ligger på utsidan om vattenpåsarna ingår. 2st värmare ingår. Sockel ingår, vändbar så man kan välja om man vill ha svart eller vit. Algmedel medföljer. Bättre sovkomfort är svårt att hitta. Säljs pga av ombyggnation.
Anti algmedel motverkar uppkomsten av alger, bakterier, kalkbildning och mikroorganismer. Anti algmedel smörjer madrassens insida samt binder syre och gaser, detta motverkar luftbubblor i madrassen. Anti algmedel skyddar i 6 månader och bör därför