Till salu inom: ”

antares kakel säljes

Tidigare annonser till salu

Kakelplattor, vita, matta Storlek: 10 x 40 cm Totalt 3,8 kvadratmeter 1000 kr Kan ev säljas styckvis Kakel, brunskiftande, Antares Storlek: 10 x 10 cm Totalt:1,26 kvadratmeter 400 kr
10x10 cm, drygt 500 stycken. En platta som passar lika bra på golvet som på väggen. Den har en brun snygg metall look. Otroligt skön att gå på och vi upplever den inte alls så "halkig" som klinkers kan vara. Finns fortfarande att köpa här: http://www.kakelonnet.se/sv/article/129/antares_10t_10x10 Nypris 2475 kr (495 kr/kvm) Vårt pris 1000 kr! (200 kr/kvm)
OBS! *** VI är SERIÖSA bytare. Markerar du intresse för vår lägenhet då antar vi att DU är det också. *** Högst upp i huset med en underbar utsikt över Mälaren finner ni denna yteffektiva 2:a. Lägenheten präglas av ett gott ljusinsläpp med stora fönster som skapar ett mycket hemtrevligt boende. Vardagsrummet är rymligt med plats för många gäster vid antingen matbord eller kanske framför tv:n i soffan. Den fina utsikten över Mälaren är fantastisk. Lägenheten har högt i tak (2.7 meter) och ljusa väggar vilket skapar en luftig atmosfär. I sovrummet är en del av väggen i mörk färg, men det kan vi måla om till dess ursprungliga vita färg om Ni så önskar. Vårat mysiga badrum, med badkar, har gula väggar och golv av kakel. Vi har en stor vind en trappa upp och tvättstuga med 2 maskiner samt torkrum finns tre trappor ner. Utanför porten finns en kiosk och en pizzera samt 135ans busshållplats 20 meter som tar dig ner till bla mälarhöjdens tunnelbanestation. Promenad till antingen axelsbergs eller mälarhöjdens tunnelbanestation tar ca 7-8 minuter. Bara 5 minuters gångväg bort ligger klubbensborg samt en 4H gård där barnen har möjlighet att rida på hästar varje helg eller klappa lammen i hagen. Området är lugnt och stilla med många barnfamiljer och äldre, därför tycker vi att det är tråkigt att behöva lämna klubbacken men VI HOPPAS att hitta något i närheten! Det bästa med lägenheten är helt klart att man har njutit av en fin utsikt för en billig penning, känns luftig och området är fantastiskt med natur och hav precis utanför dörren. Området är perfekt och man kan gå ut sent på kvällar eller tidiga morgonar utan att känna sig obekväm vilket är något som vi också lägger stor vikt vid vår framtida lägenhet. Det sämsta är att det inte finns ett barnvagnsrum eller cykelförråd vilket betyder att vi måste släpa upp barnvagnen 2 tr och det andra är att det bara är en 2:a då vi är i behov utav en 3:a eller större. :-) Fastigheten är byggd är 1943 och är ej stambytt.
Svartmetallic. Nya i kartong, ca 7m2. Går att sätta på golv & vägg. Snygg och exklusivt. Ord. pris 520-750kr/kvm.
Nytt klinker i kartong ca 7 kvm. Antares 40x60cm nypris 650:- / kvm. Kakel klinkers