Till salu inom: ”

ansiktsmassage apparat galvanisk ström säljes

Tidigare annonser till salu

Galvanic Spa System II från Nu Skin endast använd ett fåtal gånger säljes. Det är en hemma SPA apparat för anti-aging behandlingar. Galvanic Spa renar på djupet och stimulerar bl a blodgenomströmning, ger bättre spänst och bidrar ofta till en synbar fräschör och föryngrande effekt. Apparaten verkar genom reglerbar galvaniskström och kan användas i ansiktet, i hårbotten och på kroppen. Nya munstycket möjliggör att huden får upp till fem gånger mer av de ageLOC-ingredienserna som används tillsammans med apparaten. Nypris: 3 739 SEK NU PRIS: 2 150 SEK Finns i Sickla. Först till kvarn gäller.
Galvanic Spa System II från Nu Skin, ny i förpackning säljes. Det är en hemma SPA apparat för anti-aging behandlingar. Galvanic Spa renar på djupet och stimulerar bl a blodgenomströmning, ger bättre spänst och bidrar ofta till en synbar fräschör och föryngrande effekt. Apparaten verkar genom reglerbar galvanisk ström och kan användas i ansiktet, i hårbotten och på kroppen. Nya munstycket möjliggör att huden får upp till fem gånger mer av de ageLOC-ingredienserna som används tillsammans med apparaten. Nypris: 3552 SEK NU PRIS: 1900 SEK Vid snabb affär bjuder jag på frakt! Maila mig så hör jag av mig!
Jag säljer en Galvanic Spa System II från Nu Skin endast använd ett fåtal gånger. Galvanic Spa är en hemma SPA apparat för anti-aging behandlingar. Apparaten renar på djupet och stimulerar bl a blodgenomströmning, ger bättre spänst och bidrar ofta till en synbar fräschör, minskat rynkdjup och en klart föryngrande effekt. Apparaten verkar genom reglerbar galvanisk ström och kan användas i ansiktet, i hårbotten och på kroppen. Modellen har det nyare munstycket som möjliggör att huden får upp till fem gånger mer av de ageLOC-ingredienserna som används tillsammans med apparaten. Nypris: 3 739 SEK NU PRIS: 1 895 SEK Finns i Sickla. Först till kvarn gäller.
Ansiktsmassage apparat SM9095 som ger ditt ansikte ett riktigt lyft. Väldesignad och lätthanterlig för att kunna användas var helst du befinner dig. -Ansiktsmusklerna stimuleras genom EMS. -Effektiv näringstransport långt ner i huden. -Motverkar stress och ger dig energi. -TENS effekt reducerar smärta. Besök vår webshop på www.biomassage.se för mer information. Sommarerbjudande med fri frakt!
Professionell ansiktsmassage apparat med galvaniskström som genom elektroterapi ger din hy en välgörande ansiktsmassage. Välgörande ingredienser i hudkrämer förs ner på djupet genom jonofores. Ansiktsmusklerna påverkas och tränas av den bioelektriska pulsen vilket leder till en borttransport av slaggprodukter. Välkommen in till vår webshop: http://www.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9095