Till salu inom: ”

ansikte frostat glas bertil vallien kosta boda säljes

Tidigare annonser till salu

Stilrena och samtidigt futuristiska möbler från MIO med ställningar i grått stål, och alla hyllplan i frostat glas. Passar perfekt tillsammans eller var för sig (som jag använt dem). Båda möblerna är från MIO, och kostar från början 1495:- styck. Jag säljer nu ut dem för 400:- styck. De är väldigt lätta att montera, så just nu står de monterade, men vill ni köpa dem omonterade för att lättare kunna frakta dem är det inga problem. Kontakta mig om ni vill ha fler bilder. Mått TV-bänk ----------------- Höjd: 42 cm Bredd: 83 cm Djup: 48 cm Mått Stereo-hylla ----------------- Höjd: 81 cm Bredd: 58 cm Djup: 48 cm Om ni vill ringa mig, ring ej innan 10 på morgonen eller efter 22 på kvällen, vänligen respektera detta.
Säljer nu mitt skrivbord pga flytt. Skrivbordet med dess hyllor är i frostat glas med en ram av stål. Små skönhetsfläckar finns på något ben, i övrigt är det i mycket bra skick. Mått h:78 cm, b:130 cm djup:70 cm Till skrivbordet medföljer även en utdragbar skiva att ha tangentbord eller liknande på, även den i frostat glas. Nypris, ca 1500 kr. Säljer nu för 800 kr. Pris kan diskuteras vid snabb affär! Skrivbordet är monterat, men kan monteras ner om det behövs. Har även ett sängbord/nattduksbord/byrå med 3 lådor där insidan i en låda är klädd enligt bilden pga oljefläckar. Bortskänkes mot annonskostnaden (40kr).
Stilren och samtidigt futuristisk möbel från MIO med ställning i grått stål, och alla hyllplan i frostat glas. Bänken kostade på MIO 1495:- men jag säljer nu ut den för 300:- Den är väldigt lätt att montera, så just nu står den monterad, men vill ni köpa den omonterad för att lättare kunna frakta den är det inga problem. Kontakta mig om ni vill ha fler bilder. Höjd: 42 cm Bredd: 83 cm Djup: 48 cm Om ni vill ringa mig, ring ej innan 10 på morgonen eller efter 22 på kvällen, vänligen respektera detta.
Ansikte i frostat blått glas - Bertil Vallien - Kosta Boda
Ansikte i frostat glas - Bertil Vallien - Kosta Boda