Till salu inom: ”

anschûtz 1427 skidskytte säljes

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut min etta under världscupen i skidskytte. Det är stor etta med ett rejält kök. All köksutrustning finns. Det finns ensäng och en soffa men golvytan gör det möjligt för fler personer att sova där. Det finns även en uteplats med utemöbler. Parkering med motorvärmare finns också. Samt en gästparkering. Rökning innomhus eller djur är ej tillåtet. Ni har hela lägenheten med tillhörande saker till erat förfogande under tiden.Det finns 2 st nycklar. Vid misskötsel av lägenheten eller förstörda möbler är ni som hyr lägenheten anbelagd att ersätta detta. Lägenheten ligger vid söder. Tar ca 20 min att gå till skidstadion och tar ca 2 minuter att gå till busshållplatsen där det går bussar var tionde minut. Kostnaden är 800 kr/natt. Vid intresse, ring 070-2834365
Jag hyr ut min lägenhet under skidskytte wm under perioden (29/11) 30/11-4/12 Har en mycket fräsch och fullt möblerade tta. Med riktigt kök med matsalsbord, All köksutrustning finns. Badrum med badkar. Avdelad Sovrumsdel med 180 säng. Golvyta för plats med extra bäddar. Vardagsrumsdel med Soffa och TV, Bredband finns. Sängkläder och handdukar ingår ej. 15 min gångavstånd till skidstadion 3 min gångavstånd till bussar/ Centrum Rökning och djur inomhus är ej tillåtet. Ni har hela tillgång till lägenheten med tillhörande saker och tar ansvar om något går sönder eller blir förstört. Isåfall fodras ersättning. pris 1200kr / natten. Bilder kan skickas om så önskas. Ring för intresse.
Behöver utrymme i vapengarderoben och säljer min superfina 22:a, en Anschutz 1415-1416. Tysk kvalitetsmössa! Endast en ägare innan mig (vapenhandlare i Örebro). Kikaren som medföljer är en 3-9x40 "Sweet 22", inköpt i höstas tillsammans med nytt fäste. Även ny vapenrem (läder) medföljer. Geväret har mycket fin precision och mekanismen fungerar perfekt, har skött rengöringen pedantiskt. Stocken är också mkt fin. Nya extramagasin (5/10 skotts) finns att köpa på t ex Torsbo Handels, ett 5-skotts medföljer. Geväret kräver vapenlicens! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sitter i funderingar att byta från .22lr till .22 magnum så jag kan skjuta lite skogshöns också. Så jag kollar intresset för en Anschutz 1416D, sitter en Gamo 3-9x40 kikare på. Den har lite ytliga repor på stocken i övrigt bra skick och skjuter bra. Det följer med 800-900 cci standard och ca 200 cci minimag samt några 10-tal cci stinger. Kan vara intresserad av byte till likvärdig .22 magnum annars bara intresserad av pengar. Licenspliktigt vapen.
Ett gamalt skidskytte gevär 4 extra magasin som sitter i kolven alla grejor finns kvar så det är komplett 4500:- eller högstbjudande. Kräver livens så klart