Till salu inom: ”

ansa 42 ny säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer mina helt nya "Seba Gran Turismo 90" inlines strl 42. Jävligt snygga, Seba anses som ett av det bästa märkena på marknaden ungefär som inlinsens svar på Rolls Royce typ. Det är inte inlinesen det är fel på, det är mig :) Jag säljer dem helt enkelt för att det är inte min sorts inline. Har används ca 2*3km. Då inlines efterfrågan tyvärr är ganska limiterad så blir priset blygsamma: 1250 :- Googla gärna "Seba gt 90", nypris ligger på ca 2500:- Maila för mer info om ni vill, jag har kanske glömt något viktigt.
Skor, stl. 42, herr Säljes ett par nya lättviktarlöparskor eftersom de är för små för mig(små i storleken). Är en vecka gamla, endast 5 km. (Nypris ca 1-1300 kr) Skorna: Adidas Adizero Adios 2, stl. 42(US 8,5). Endast 210 g. Färg: lila, Heel to toe drop: 10 mm. De anses var sk. "racing shoes" men går bra till daglig träning och även långdistanslopp som marathon. Extremt omtyckta av löpare.
ANSA 42, -82 Ny 3-cylindrig Yanmarmotor, 30 hk, 2009 Nytt drev 2009 3-blads Volvo foldingpropeller Rullfock, stor (2 st), Lazy Jacks Elektriskt ankarspel med 80 m kätting 15 kg rostfritt stävankare 2 extraankare med kätting och lina Teak i sittbrunn Ny vattentank VHF 2 st solpanel Ny toa Ny marinstereo, ej moterad Ny kompass Nylackade durkar Nytt enspaksreglage nytt mantåg Badplattform med landgång och dusch Gummijolle Sedvanlig standardutrustning Bruksskick Ev inbyte nyare småbil (lågmil) eller mindre segel-/motorbåt, gäller till 25 april Sjösättning: 26 april Försäsongspris: 395000:-, gäller till 25 april
Just nu har vi 500:- rabatt på BeSafes X3 bilstolar, gäller på utvalda färger och så långt algret räcker! BeSafe när säkerheten är avgörande! Det första man lägger märke till på X3:orna är det integrerade huvudskyddet. Höjden på huvudskyddet justeras med ett enkelt handgrepp, och samtidigt så justeras automatiskt bilbarnstolens bälte. Det finns åtta olika nivåer. Barnets huvud fångas upp bättre och bältet sitter tajtare på kroppen. X3 kommer även med ett nyutvecklat system för bälteshållare. Genom att internbältet fästs på sidorna på bilbarnstolen med hjälp av magneter är internbältet aldrig i vägen när barnet sätts in eller tas ut ur stolen. Även internbältet i stolen är förlängt för att förlänga användningstiden. En barnstol som BeSafe iZi Kid anses av yrkesfolk inom trafiksäkerhet för att vara marknadens säkraste bakåtvända bilbarnstol. Förklaringen ligger i den klara säkerhetsfilosofin, bakåtvänt och extrema tester. Den första stolen med uppenbar och enkel montering som förebygger felaktig montering. Felaktig montering är idag den största enskilda orsaken att barn skadas i trafiken. iZi Kid har ett patenterat monteringssätt som gör det enkelt att montera stolen fast och rätt genom att man spänner fast bilens bälte med hjälp av ett "pumphandtag" på stolen - man behöver inte vara stark för att stolen ska sitta fast! Funktioner 1. Huvudstödet i EPS - huvudstödet och stolens bälte justeras enkelt i ett grepp 2. SIP - Side Impact Protection 3. Nytt bältessystem, hålller bältet borta 4. Frontbygel och bältessträckare - för bättre säkerhet 5. Forankringsbälte - för bättre säkerhet - Fempunktsbälte med centraljustering och höjdereglering - Stolen kan regleras i 4 olika lägen - Låsen är alltid tillgängliga - Ventilation i ryggen - Klädseln kan tas av och tvättas i 40° ullprogram Ord. Pris färg 66, 42, 37: 3999:- NU 3499:- Ord. Pris färg 25, 34, 39: 4199:- NU 3699:-
ISS Mat & Dryck Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Löpande arbetsuppgifter är förhandlingar, avtalsuppföljningar och statistikbearbetningar för ISS Mat & Drycks specifika leverantörer. Du är ett stöd för driften inom ISS Mat & Dryck gällande inköpsfrågor samt affärssystem som du också löpande kommer att uppdatera. Vid kundofferter ansvarar du för kalkyleringsarbete för att säkerställa rätt val av leverantör. I arbetsuppgifter ingår även att delta i för ISS gemensamma inköpsprojekt/aktiviteter, att delta i förändringsaktiviteter inom utvecklingsavdelningen, att ansvara för affärsområdesspecifika system samt att vara kommunikationsansvarig för utvecklingsavdelningen. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av inköp, gärna av råvaror, har en god teknisk förståelse och är en van datoranvändande som snabbt kan sätta dig in i nya program och system. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har en relevant branschrelaterad gymnasieutbildning. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet från contract catering anses det som meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann, lättlärd och självgående och du har ett serviceinriktat arbetssätt både mot interna och externa kontaktytor. Vi erbjuder Ett vikariat på heltid med start omgående till och med början på mars 2012. Välkommen med din ansökan! Är du intresserad? Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.iss-personaltjänster.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!