Till salu inom: ”

ansö 31 renoveringsobjekt säljes

Tidigare annonser till salu

Tjenare! jag ska nu sälja min moppe p.g.a brist på intresse/plats. det e från grund och botten en peugeot trekker (metal-x) dom tillverkades bara ett år och jag tror det var 02. det är en EU moppe , Jag säljer den som reservdels/renoveringsobjekt på grund av att där är lite att göra så som: fixa el, det är delvis hemmadragna kablar(den laddar men där kommer ingen ström fram till lamporna) och där e ingen bakbroms (wiren sönder). jag har kåporna till den men vissa e lite spruckna här och var. motorn går bra och startmotorn funkar (även kicken) så det e inga problem med motorn. den kan bli perfekt som framtida stuntmoppe! Jag lägger även ut en bild på den när kåporna är på mest för att ni ska se hur den ser ut med dem på. OBS! säljer inga lösa delar! vill ni något så ring eller maila till mig.
Tänkte se om det finns nått intresse för min -75:a Firebird som är ett mycket bra objekt men som tyvärr inte jag själv har tid och plats för nå mer. Motorn är en 455 med edelbrock gasare o insug. Det som är gjort på bilen är rostlagning kaross samt byte av en dörr (den andra finnes men är ej monterad) Så Bilen är i sin helhet så gott som rostfri nu samt heller ingen rost i bärande. Bilen är körbar men motorn behöver ställas in. Ett Mycket bra renoveringsobjekt. OBS! Bilderna är innan dörrbyte och rostlagning. Hör av er för mer info. Extrauppgifter Märke: Pontiac Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Fireebird Hästkrafter: 184 Hk I trafik: - Motorstorlek: - Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Ljusgrå
En fantastisk båt som tyvärr inte fått den kärlek den förtjänat och som letar efter en ny hängiven och händig ägare. Byggd under 1980-talet med riktig hög finish på snickerierna, genomgående i teak som håller än i dag. Inredningen i förpik, salong och akterruff är i relativt gott skick. Inredningen, tak och fönster i doghouse är helt riven. Innersidan av skrovet är delvis rostskyddsmålat. Båtvagn ingår. Vattenburen gasolvärmare ingår. Master saknas. MOTOR ---------- Volvo Penta MD17C dieselmotor, 35hk. Sötvattenkyld, backslag och instrumentpanel. Köptes nyservad för 3 år sedan FAKTA --------- Längd öa: 9.5 m (31 fot) Längd vl: 7.6 m Bredd: 2.88 m Djup: 1.5 m Deplacement: 6000 kg Köl: Långköl Kölvikt: 1000 kg Kojplatser: 4 st Ruffhöjd: 1.8 m Bränsletank: 280 liter Konstruktör: AB Anso (Stålbåt, stålskrov, skrov, renoveringsobjekt)
Renoveringsobjekt där hela inredningen bör renoveras. Motorn är helt ny mindre än 20 gång timmar. Rigg med två master och segel finns. För inreningen som ej är monterat finns kyl och spis med ugn och gaspanna för uppvärmning. Nya dynor för kajutan som aldrig har använts. Gamla dynorför styrhytt och akterhytt.
Renoveringsobjekt med bra förutsättningar. Ny motor Volvo Penta 40 hk. (Gångtid ca 20 timmar). Nytt ekolod och logg. Nya dynor och soffryggstöd. Bra stålskrov och stålöverbyggnad. Båten är tvåmastad och det finns både storsegel och mesansegel.