Till salu inom: ”

annorlunda taklampa 10 stora glödlampor säljes

Tidigare annonser till salu

En modern taklampa med synliga glödlampor (glödlamporna ingår ej) säljes. Svarta textilsladdar, svart sockel och vit takkåpa. Passande glödlampor är E27. Den längsta sladden är 120, de andra är något kortare så lamporna hänger snyggt. Den sprider väldigt mysigt ljus speciellt om du har dimmer! Jag kan skicka den med post om du vill, det kostar 59kr och det betalar du som köpare. Kontakta mig via mail om du är intresserad.
Pga flytt säljer vi 2 st stora svarta stilrena taklampor (likadana) som vi köpte på R.O.O.M för ca 4 år sen (till en vindsvåning m generös takhöjd). Lamporna är i nyskick och passar såväl tilltagen takhöjd som normal och passar hemskt bra över ett matbord exempelvis. Vi hade ca 5.5 m i tak och hade dessa två i hallen. Mycket lampor för pengarna. De två stora glödlamporna ingår i priset, kostar ca 200 kr styck. Har inga fler bilder då flyttlasset gått och dessa finns magasinerade i ett rum. Mått: H:36 cm B: 49 cm Finns att hämta i city Nypris: 8500 Nu: 4900
Hej! Säljer min helt nya taklampa pga att den inte kom till användning i nya lägenheten. Hoppas istället på att någon annan kan få användning för denna ovanliga lampa! Supertuff! Ser precis ut som en stor glödlampa! Helt oöppnad kartong så garanterat oanvänd. Köpt på Gekås i Ullared för 499:- och sålde slut bara på någon dag. Säljes nu för 200:- Mellan 7:00 och 17:00 jobbar jag och kan endast svara på sms, annars är det fritt fram att ringa! Mvh Jennifer
1. Stor, fin, vit, cylinderformad taklampa i linne säljes. Lampan har en diameter på 58 cm och en stor, klar glödlampa ingår. Skärmen är inköpt på EM för ett par år sedan och det finns inga synliga skador. Pris: 500 kr 2. Snygg, grå taklampa i säljes. Litet skavmärke på sladdskyddet. (Stickkontakt saknas, men kan enkelt sättas dit) Diameter = 60 cm. Inköpt på Mio för 1 095 kr. Pris 300 kr Finns i Vallentuna. Nås absolut bäst via mejl eller sms. BVSA!
Pluggar på JTH för nuvarande, men flyttar till Ulricehamn den 28/11 - därför säljer jag alla mina studentmöber! Mattor, saccosäck XL, gardiner, soffbord mm. (kontakta vid intresse) Säljer här IKEA:s stora variant av taklampan "Maskros" ! Den är i nyskick, har bara hängt i min lägenhet i 2 år. Nypris 799 kr. Extra "blommor" och glödlampa kommer med. 80 cm i diameter, 180 cm sladdlängd. Mycket fin belysning på kvällarna. Priset går att förhandla. Finns att hämta på Bäckalyckan i Jönköping fram till den 28/11 - därefter går det att hämta i Ulricehamn. Betala gärna med swish/kontant. Ring eller mejla mig! Tack!