Till salu inom: ”

annorlunda fastigheter luleå säljes

Tidigare annonser till salu

Byter min underbara lägenhet i Majorna. Tre spårvagnar alldeles utanför dörren. Coola cafeer och mysiga antikaffärer. Barnvänligt. Lägenheten ligger bredvid barnpolen som är öppen på somrarna.. Barnvänlig innergård med liten lekpark. Grillar, fina sittplatser och lummigt. Lägenheten ligger i ett Landshövdingehus och har två rum och kök, är välplanerad och ljus och fin. Badkar finnes. Nära till strövområden i hamnen och havet. Slottskogen inpå knuten. Önskar lägenhet i centrala Luleå. Charlottendal, Östermalm, udden Udden gärna. Gärna i äldr fastighet med högt till tak. Tvåa eller trea helst. Vill byta innan sommaren!
Min lägenhet ligger i Vendelsö, Haninge kommun ca 25 km söder om centrala Stockholm. Det går direktbussar på morgonarna till Centralstation som tar ca 30-35 min. Det går även bussar till Nacka Strand, Handen centrum, Gullmarsplan, Tyresö, nattbussar. Hushållsel tillkommer. Parkering finns och garage med det är kö. Högst upp 3:e våningen, ej hiss. Balkong mot söder. Ingen insyn. Tvätt och diskmaskin finns. Det finns Hemköpsbutik och Post ca 300 m. Bostadsrättsförening är bildad och har haft köpstämma där stämman röstade för köp av fastigheten och bildande av bostadsrättslägenheter. Men det är inte helt klart att fastighetsägaren accepterar det pris bostadsrättsföreningen är beredd att betala. Priset på min lägenhet blev satt till 602 tkr med en månadsvgift på 3,3 tkr. I priset ingår stambyte med totalrenovering av badrum. Hyresgäst kan stanna kvar som hyresgäst, behöver inte köpa lägenheten. Jag är intresserad av en bostadsrätt, en 3:a i absolut centrala Luleå. Jag betalar er fullt marknadsvärde och ni får min lägenhet i byte.
Nu finns vi även i Luleå !! Vi sköter om er kommersiella fastighet, BRF eller privata fastighet. Vi utför bland annat gräsklippning, skräpplockning, tömning av papperskorgar, lövstädning, sopning av gångar, ogräsrensning, bekämpning och gödsling, allt efter era önskemål. Anlita gärna oss vid snöröjning och halkbekämpning i vinter. ej maskin. Maila gärna dina frågor och funderingar. Fri offert eller Avtal Besök www.fastighetsservicenorr.se Rondering Klottersanering Inre skötsel Yttre skötsel Tak & fasad tvätt Rondering Rondering En gång i veckan gör en tekniker från Fastighetsservice en rund-vandring i era fastigheter, en s.k. rondering.De utrymmen som omfattas är entréer invändigt och utvändigt, trapphusen, källarförråd, soprum, cykelförråd, elcentraler och övriga gemensamma förråd.Belysningen kontrolleras och trasiga lampor byts. Dörrar och lås granskas och justeras vid behov..
Jag hyr ut min jättefina tvåa på Östermalm i Luleå, tre minuters promenad från centrum. Lägenheten är på 60 kvadratmeter fördelade på ett kombinerat vardagsrum och kök, samt ett sovrum. Den har balkong i sydvästläge och ligger på andra våningen i en lugn och tyst fastighet. Lägenheten har Internet- och telefonanslutning, badkar samt tillgång till gemensam tvättstuga. El, försäkring samt parkering med motorvärmarstolpe ingår i hyran. Lägenheten kan hyras med eller utan möbler från den 1 december eller senare.
Tvåa på Östermalm i Luleå, tre minuters promenad från centrum. Lägenheten är på 60 kvadratmeter fördelade på ett kombinerat vardagsrum och kök, samt ett sovrum. Den har balkong i sydvästläge och ligger på andra våningen i en lugn och tyst fastighet. Lägenheten har Internet- och telefonanslutning, badkar samt tillgång till gemensam tvättstuga. Parkering med motorvärmarstolpe ingår i hyran. Lägenheten hyrs ut omöblerad i sex månader med start den 1 december 2012. Hyra 6500 kr/månd exklusive internet och el.