Till salu inom: ”

annestad hyresrätt säljes

Tidigare annonser till salu

En mkt fin lägenhet ute i Annestad Bunkeflostrand inkl el. 70kvm, 4 våningen, Hörnlägenhet, 1 stor balkong,1 fransk balkong och en stor terass med loftgång, utsikt över havet även om det är en bit ifrån. helt öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. i Köket finns möjlighet för diskmaskin som man även kan hyra från hyresvärden numera. Grundhyran är 7747 El 400 Kabel-tv 85:- Totalt: 8232 jag betalar för tillfället också parkering för 175:- som antingen ligger kvar om så önskas eller säger jag upp det. Tele 2 finns i huset med jättebra bredband och digital tv. Jag önskar en 3:a eller 2:a i Limhamn, Slottstaden upp till Kronprinsen, Kronborg, pildamsparken området. Ej första våning. Vill ha balkong. Gärna med hiss men det är inget måste. Har ni frågor är det bara att maila mig :)
Jag har en mycket fin tvåa som är otroligt ren och fräsch i Bunkeflostrand/Annestad. Det är ekparkett i hela lägenheten, och helkaklat badrum med dusch, det är helt vitt målat i hela lägneheten, det finns goda förvaringsmöjligheter i både sovrum och hall. Det finns ett extra rum för endast förvaring/klädrum. i köket finns många skåp och många köksluckor, plats för matbord 6-8 personer. Säkerhetsdörr finns, diskmaskin finns, och man har en mycket stor terass där kan man ha utemöbler vad man själv vill, och ett förråd precis utanför lägenheten. tvättstugan är på bottenvåningen. Fönster finns i samtliga rum och kök i lägenheten.
Har en fin genomgående 5:a, 112 kvm med öppen planlösning i Annestad, Bunkeflostrand. Stor balkong med fin utsigt. Lägenheten ligger på våning 4/4. Fräsch och välplanerad lägenhet och trevligt boende med närhet till skolor, förskolor och lekplats. Bra bussförbindelser till stan och Hyllie station, nära till Danmark, Köpenhamn. Finns möjlighet att hyra parkeringsplats för en kostnad av 175 kr/månad.
Önskas bytes en 2 Rums lägenhet nybyggd (2008) i Bunkeflostrand området Annestad på 55kvm. Lägenheten har öppenplanlösning, Ekparkett i hela lägenheten, Helkaklad badrum med Tvättmaskin samt Torktumlare. Uteplatsen på c.a 18kvm (bottenvån) P-plats exakt utanför uteplatsen. Utan P-platsen kostar det 175kr/mån mindre. Önskas byte mot 4 rums lägenhet gärna på samma område, eller större lägenhet centralt 5-6 rums gärna sekelskift.
Önskas hyra hyresrätt i Annestad 4 rums lgh (111kvm), ev byte mot vår lägenhet som ligger på samma område. Är ej intresserad av bostadsrätter eller andra områden. Endast Annestad eller Haga området (MKB) i Bunkeflostrand. Ring gärna om ni har några förslag på mindre lägenheter men helst på samma områden där jag har angivit. Ett plus om ni finns på bottenvån. V.H Richard Mobil: 0735-819470 Hem: 040-162516