Till salu inom: ”

anne klein new york klockor säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min helt nya, sjukt snygga Anne Klein NewYork klocka med bred armbandslänk. Köpt efter att jag sett den på en vän men tyckte inte jag själv passa i den lika bra. Aldrig använd, ORIGINAL. (helt ny i box) 1500:- pris kan diskuteras vid snabb affär. - Chanel Solglasögon, modell 5081b. Ett par riktiga klassiker med märket i diamanter på båda sidor. Väldigt sparsamt använda men saknas en diamant på höger sida, dock ej märkbart. ORIGINAL. 1500:- pris kan diskuteras vid snabb affär.
Anne Klein New York, Diamond Swiss "En moderniserad klassiker. Element från traditionella klockor och moderna idéer förenas i denna vackert utsmyckade klocka. På denna fantastiska smyckesklocka inramar 16 äkta diamanter ringen. Den polerade silverfärgade infattningen är lätt buktig och sammanfogad med den matchande länken." Otroligt vacker damklocka från Anne Klein New York med det där lilla extra som gör vilken kvinna som helst lite mer lycklig: äkta diamanter! Feminin och "lagom", med urtavla i skimrande pärlemor. Klockan var en gåva och är bara använd en gång då modellen inte riktigt passade mig. Inköpt förra året. Självklart är den original och helt felfri, under asken sitter även ett garanti- och instruktionskort. Klockan är värd omkring 4 000 kr men jag säljer den nu för 2 000 kr eftersom jag vill bli av med den. Skambud undanbedes. Passa på att skämma bort någon du tycker om - eller varför inte dig själv?
En helt oanvänd Anne Klein original med ask. Modellen heter "New York". Med "diamanter" runt urtavlan och inslag av vitt i urvisarna och på armbandet. Klockan är ALDRIG använd !!!!!! Nypris:4295:-
Säljer en Anne Klein New York Diamond klocka, helt i nyskick med orginalkartong och låda. Den köptes i slutet på 2010, och har endast använts 3-4 gånger. Nypriset på denna klocka var 6.000 kr, jag vill ha 3500 för den (priset kan förhandlas vid snabb affär). Smsa så hör jag av mig, kollar knappt mailen.
Anne Klein New York Vackert utsmyckad klocka med 16 äkta diamanter. Visar tid/veckodag/datum Rostfritt stål Vattentät i 30 meter Måttet på urtavlan är 35 mm Utmärkt skick, knappt använd. Perfekt gåva! Butikspris: 3995 kr