Till salu inom: ”

anna o pläd överkast snyggt svartvitt zig zag day säljes

Tidigare annonser till salu

En underbar pläd från märket Anna O som kännetecknas av vackra handgjorda material från Indien. Ena sidan är i mörk nattblå nyans och andra sidan har ett handtryckt mönster i blått på vit bakgrund (ännu finare i verkligheten än på bilden). Pläden är i superfint skick och har precis blivit kemtvättat. Skickar gärna fler foton eller kom och titta på plats. Enl ök kan jag även skicka med posten. Mått: 265 x 145 cm.
En underbar pläd från märket Anna O som kännetecknas av vackra handgjorda material från Indien. Ena sidan är i mörk nattblå nyans och andra sidan har ett handtryckt mönster i blått på vit bakgrund (ännu finare i verkligheten än på bilden). Pläden är i superfint skick och har precis blivit kemtvättad. Skickar gärna fler foton eller kom och titta på plats. Enl ök kan jag även skicka med posten. Mått: 265 x 145 cm.
Ett snyggt överkast i benvitt m volankant nertill tyget är lite små randigt Till dubbelsäng i storl 260 - 260 ink 2 kuddar i benvitt i storl 40x70 samt 2 i ljusgrått också 40x70 men som är i samma material som det andra och det ingår innerkuddar som också är nya. Alldrig andvänt bara packat upp ångrat köp. Nu 450 ny pris 900 Ring Annette om ni är intresserade 0704534589
Snygg pläd, 50-tal möter 80-tal. ReFurn har kommit till Malmö! Vi håller till i en lada på Sjötorpsvägen 29 i Tygelsjö. Vi säljer begagnade möbler som privatpersoner lämnar in till oss på återvinningscentraler. Vi vill både göra en insats för miljön genom att minska sopberget, samtidigt som vi bevarar vårt kulturarv genom att hindra att gamla möbler slängs. Läs gärna mer på vår hemsida, www.refurnmalmo.se eller på www.facebook.com/refurnmalmo. Skick: Gott skick, inga fläckar. Mått: 140 x 200 cm Uppge artikelnummer 22336.
Anna O pläd / överkast i snyggt svartvitt zig zag day annaO