Till salu inom: ”

anna ehrner vinglas columbine säljes

Tidigare annonser till salu

Anna Pihl har, efter avslutad provanställning, blivit anställd som kriminalpolis. Det nya jobbet är mer rått och actionpräglat än hennes tidigare arbete som förhandlare. Jobbet ställer stora krav på Anna, som ibland har svårt att få ihop arbetsliv och privatliv. Hon kämpar hårt för rättvisans sak, men rättvisan har sitt pris - både professionellt och privat. I sitt nya jobb får Anna en ny kollega, Mik, som är i 30-årsåldern, med fru och två barn. Trots att han ibland är lite nonchalant och lättsam i sin inställning till jobbet är han en väldigt seriös polis. Han har ett ganska hett temperament, men lyckligtvis också massor av humor, samt att han är en bra och stöttande kollega - inte minst för Anna. I kretsen kring Anna Pihl finns också svenske Daniel, mannen hon älskar, samt väninnan och tidigare kollegan Mikala, som nu avtjänar ett straff i Vestre Fængsel. Avsnitt: 21: Mannen i mossen 22: Sant eller Falskt 23: Fel Hus 24: Misshandeln 25: En gång skyldig 26: Flickan på balkongen -. Hoppet 27: Flickan på balkongen - Uppgörelsen 28: Mikalas val 29: Anklagad del 1 - Skottet 30: Anklagad del 2 - Nedräkning
Ett bankrån visar sig vara mer komplicerat än vad länskriminalen först trott. Rånarna verkar vara muskelbyggartyper, vana att slåss. Men vart tog de och bytet vägen sedan? Anna Holt och hennes kollegor på spaningsroteln ger sig ut i Stockholms nattliv för att söka efter förövarna. Samtidigt dyker det upp tydliga spår på att det finns en läcka inom kåren. Någon förser ett hänsynslöst MC-gäng med dödlig information. Misstankarna riktas mot Erik Hammar, en polis med ett våldsamt förflutet. I sin kamp mot det brutala gänget som inte skyr några medel förstår Anna att både hennes och sonen Nickes liv är i fara.
Anna Pihl är nyutbildad polis på Bellahøy polisstation. Här i ett av Danmarks hårdaste polisdestrikt är hon en del av gatubilden, en storstadssnut, någon som vi träffar i vardagen och osm alltid är en av de första att rycka ut när larmet går. Tillsammans med sina uniformerade kollegor är Anna Pihl alltid redo att lösa konflikterna på gatan, oavsett om de handlar om farliga rån, lägenhetsbråk, konflikter mellan etniska grupper, trafikolyckor eller bara någon full, förvirrad man som behöver hjälpas hem i säng. När Anna Pihl tagt av sig uniformen försöker hon leva i en meningsfull tillvaro som dotter, syster, flickvän, inneboende och mamma till fyraårige Mikkel. Men som polis kan det vara svårt att släppa jobbet när man kommer hem och problem i privatlivet kan lätt smyga sig in på polisstationen.
En golvlampa samt en bordslampa av modellen "Anna" från Atelje lyktan, design Anna Ehrner. Golvlampan 140 cm hög och en diameter på 65 cm, skärm i linne och fot i trä. 300 kr Bordslampan 60 cm hög och en diameter på 55 cm, skärm i linne och fot i trä. 300 kr. Båda lamporan för 500 kr. Lamporna finns nu utanför Falun men då jag ofta åker till Solna kan jag även ta med lamporna dit. 073-9101154
Kakfat Royal Copanhagen, Blå Blomster, med ornamenterad kant. Helt felfritt. Nypris 3300 kr. Pris NU: 500 kr Prisbelönt Kristallglas Kosta Boda Columbine 1984-89. Design Anna Ehrner. SÅLD! 26 delar. 6 st vinglas 8 st champagneglas 6 seltersglas 6 snapsglas Nypris ca 8000 kr. Pris 2500 kr. Höganäskrus 3/4L med form av en flaska. Pris 50 kr. Bialetti moka, begagnad men bra. Pris 100 kr. Carmencita Lavazza. Jättefin. Pris 100 kr.