Till salu inom: ”

anna bergström porr säljes

Tidigare annonser till salu

Ett bankrån visar sig vara mer komplicerat än vad länskriminalen först trott. Rånarna verkar vara muskelbyggartyper, vana att slåss. Men vart tog de och bytet vägen sedan? Anna Holt och hennes kollegor på spaningsroteln ger sig ut i Stockholms nattliv för att söka efter förövarna. Samtidigt dyker det upp tydliga spår på att det finns en läcka inom kåren. Någon förser ett hänsynslöst MC-gäng med dödlig information. Misstankarna riktas mot Erik Hammar, en polis med ett våldsamt förflutet. I sin kamp mot det brutala gänget som inte skyr några medel förstår Anna att både hennes och sonen Nickes liv är i fara.
Wahlström & Widstrand, 2005 Inbunden, skyddsomslag, 224s. 500g. Mycket fint skick. ISBN 9146212728. En dag ser du kvinnan du älskar komma in genom dörren med ansiktet vått av tårar och snoret rinnande över munnen. Du känner skräcken som pumpar i hennes kropp när hon skakande lägger armarna om din hals och blöter ner din skjorta. Du blir alldeles tom och säger: Ta av dig jackan och kom och sätt dig här på sängen. När ni sitter där på överkastet från IKEA gråter ni båda två. Hon frågar: Varför gråter du? Du säger som det är: Jag gråter för att du gråter. Du glömmer aldrig den dagen. Du glömmer aldrig orden hon sa: Jag har cancer. Anna och Marcus har just fått veta att Anna har livmoderhalscancer - en cancerform där dödligheten är en på tre. Anna är bara tjugonio år och kommer aldrig att kunna få barn. Finns det en kärlek som är så stark att den kan övervinna både cancer och sorgen över att inte kunna bli föräldrar? Tillsammans försöker de hitta en väg framåt, en väg ut ur mörkret.
Legenda Opus 1988. Häftad. Gott skick. Något lite gulnad inlaga och lite vikt pärm. 368 sidor. Anna Branting var poliskommisariens dotter som blev journalist och författare, en av Sveriges första intellektuella yrkeskvinnor. Hennes liv med Hjalmar Branting gjorde henne till offentlig person, men hennes skarpa penna och starka personlighet bidrog i högsta grad till att ställa henne i rampljuset. Lena Svanberg har spårat upp ett stort antal hittills okända brev och ett opublicerat utkast till memoarer. Hon låter Anna själv komma till tals i denna engagerande skildring av ungdomsförlovningen med en konventionell medicinare, det grymma äktenskapet med en adlig officer, vägen till litterärt självförtroende och mötet med Hjalmar Branting. Det blev en livslång kärlek och ett ibland stormigt äktenskap. Även över den store statsmannen kastar Lena Svanberg nytt ljus i sitt livfulla porträtt av en begåvad och spännande kvinna i ständig kamp för rätten att vara sig själv.
Format:Inbunden i hårt kartonnage Tryckt år:1991 Skick:I fint skick Vikt opackad:1132gr Se! resume!--- I denna odödliga roman (från 1875-77) skildras med intensiv kraft hur passion och ömhetslängtan gradvis bryter ned en intagande och förfinad kvinna. Anna, gift med den kylige Karenin, hög ämbetsman, möter på en bal greve Vronskij, en ung officer. De satsar allt på sin kärlek - Anna lämnar man och son - och de försöker att leva bara för varandra. Romanen ger ett brett panorama över livet i Ryssland på 1870-talet.
P U Huldbergs Bokförlags-aktiebolag 1878. Elfte, genomsedda och betydligt tillökade upplagan. Med ett träsnitt (styckningsschema). 124 sid. Blått klotband med titel och dekorationer å främre pärm. 12:o! Nött men hel pärm. Småfläckat baksida på försättsblad. Med Selma Collianders Ex libris på insida av främre pärm samt hennes namnteckning på försättsbladet: Selma Colliander 1880. Mycket fin inlaga. Jag tror detta är den Selma Colliander som var Sveriges första bibliotekarie på ett universitetsbibliotek nämligen Lunds, samt dessutom författare till ett antal böcker.