Till salu inom: ”

ankor till salu värmland säljes

Kalle Anka

Arvika
Lilla Tråget
F
Värmlands län

Tidigare annonser till salu

En tecknad film om den lilla bogserbåten Lilla Tråget. Denna karaktär blev först känd som en sekvens i Disneys film Melodistunden, och även som figur i den kända tidningen Kalle Anka. Handlingen i denna nyproducerade film är om tre små hundvalpar som åker med Lilla Tråget sökandes efter deras far som försvunnit någonstans på de sju haven. Under resans gång får de hjälp av en mås som missbedömmer avstånd ideligen. De sju havens skräck är taifun, som heter Tina. Hon är ibland en liten lady men helt plötsligt förvandlas hon till en taifun som försöker dränka -Lilla Tråget- och hans vänner.
Vi hyr ett hus i Finngårdarna utanför Filipstad med plats för fler. Bussförbindelse finns till Filipstad och vidare till Karlstad, Kristinehamn mfl. ställen. Möjlighet finns att låna bil vid enstaka tillfällen. Huset värms med ved i kakelugn, kamin och vedspis. Just nu är vi två som bor här tillsammans med ankor, kaniner och katter. Vi äter vegetariskt. Månadskostnad per person är uppskattningsvis 1500 kr inkl uppvärmnings- och elkostnader. Ring (säkrast) eller mejla för mer info. / Linda och Terez Terez: 070-2780374 Linda: 070-2541148
Har samtliga böcker från "Kalle Anka & C:o Den Kompletta Årgången", t.o.m. del 4 från 1965. Totalt är det 64 böcker, och det är endast några av de första som har blivit lästa, övriga är orörda. Skulle man köpa dem alla via Bokus skulle de gå på 11 366 kr. Jag kan tänka mig att sälja dem en och en, några i taget eller alla på en gång. Den sista boken jag har är denna; ISBN: 9789174054156
Några är helt nya, några är lite äldre men alla är i läsbar skick. 34 Pockets +4 Dubbla. Varierande nr. 14 Serietidningar +3 dubbla från 2007 till 2013. 15 "Små pockets" från 1983 till 1992. Ankeborgs karta ingår. Skicka ett mail om ni vill veta vilka nummer har pockets. 1 Maj allt åker till Sunne. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har beslutat att minska antalet djur på gården och säljer därför våra grisar och getter. Grisarna är född juni -12 och det finns både gyltor och okastrerade galtar. De Afrikanska dvärgetterna är född -11 och -12. Renrasiga och lämpar sig utmärkt för avel. Vana att gå lösa tillsammans med hästar och ankor. Stångas ej, utmärkta sällskapsgetter. Grisar 1000 kr styck Getter 800 kr styck Ring gärna hemtelefonen 0551-42091 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.