Till salu inom: ”

ankor ankungar säljes

Tidigare annonser till salu

2 brahmahönor, precis börjat värpa, en ljus blå columbia och en gul columbialiknande 150kr/st. Säljes helst tillsammans Welsumer ungtuppar i båda färgerna 50kr/st Fyra welsumerkycklingar, ej könsbestämda,50kr/st. Welsumer värper stora bruna ägg En marantupp svart koppar 50kr En pärlgrå ung dv kochintupp 50kr En blåvitfläckig ung dv kochintupp 30kr En trio svensk blåanka. Hanen är lavendefärgad, en hona vit, en hona blå. 1½år. 350kr Tre ankungar, löpankor, 2 veckor, Ser ut att bli två blå och en vit.180kr för alla tre
Ankungar födda i juni och juli säljes. De är i olika gula nyanser från ljusgul till nästan ljusbruna. Föräldrarna är genbanksdjur. De två äldsta är hanar och en är ljusgul och den andra är nästan ljusbrun. De yngre vet jag inte könen på ännu. Ni kan se de äldre t.v på bilden. Ankungarna har aldrigt varit under värmelampa, de är uppväxta i frihet i stora dammar. Priset 150:- styck är inte prutbart! Jag har även några korsningskycklingar till salu, det är hönor som blir brun- eller grönvärpare. Priset är 75:- styck. Träffas säkrast på mobilen 070-230 90 76.
Söta ällingar (ankungar) kläckta 16 juli säljes De är redan ute om dagarna men behöver fortfarande ett skyddat varmt boende för nätterna Efter våra grönvärpande ankhonor, honorna förväntas bli grönvärpande Ankor behöver badmöjligheter och bör skyddas mot räv och andra rovdjur, för övrigt klarar de sig med ett ganska enkelt boende Säljes endast till dig som är djurvän! 75 kr/älling Säkrast svar via telefon
10 dagar gamla mysk ankungar säljes. Det finns flera olika färger bla vita med brunt mitt upp på huvudet och brun vita och svart vita som syns på bilderna. Den ankan som syns på bilden är mormor till 4 och mamma till resten. Nu har vi 7 st kvar och behöver få dom sålda innan 3 nya kullar kommer,därför sänker vi nu priset till 15 kr st. telefon nr 0479-30540 går bra att mejla också.
Han är inte som de andra ankorna. Ingen vill leka med honom. Ingen vill vara hans kompis. Han är annorlunda och liknar inte dom. Han är den fula ankungen. Den lilla ankungen bestämmer sig för att ge sig av hemifrån. I staden möter han en flicka som också har rymt. För första gången får vår ankunge en vän! Men inte nog med det - nu börjar det hända spännande saker!