Till salu inom: ”

anker symaskin säljes

Tidigare annonser till salu

Pfaff Creative Vision 5.0 är Pfaffs största symaskin. Säljer min mammas Sy och brodermaskin. Hon har haft den i 3 års tid, säljes pågrund av sjukdom. Ny servad och i gott skick. Inhandlad och servad hos Be-Ge Sy Center på Mobilia i Malmö Symaskinen har 500 sömmar och även 200 Broderier. med följer även 3 st bågar storlek 360x200mm och 240x200mm. Du får även med ett data program så du kan hantera dina broderier. 4D Quickfront och 4D Organizer. Där finns även 2 års garanti kar. NY PRIS 62900:- Säljer maskinsen för 43000:- På grund av svåra jobb tider. så skicka ett mejl, så börjar vi där ifrån.
Kombinationsmaskin sy/brodérmaskin från 2007. Då köpt från oss. En ägare och använd endast för hobbybruk. Kunden har bytt upp sig. Denna maskin är suverän som symaskin med alla sömmar man behöver, många aut. knapphål, trådklipp, aut. trådspänning, sensorsystem för pressarfot med mycket mer. Stor färgskärm med touchfunktion visar sömmar och alla inställningar och hjälper dig med inställningar. Hjälpfunktion finns inbyggd! Broderar upp till 360+150 mm. 3 broderramar ingår! Redigeringsmöjligheter för broderier och broderad text direkt på skärmen. Inbyggda broderier och typsnitt finns. Önskas fler broderier användes USB kabel eller USB stick. Program för överföring medföljer. Trådklipp av trådar samt för hoppstygn. Maskinen är upptaderad med senaste mjukvaran. Mycket gott skick och totalt genomgången av vår verskstad. 12 månaders garanti (enl. normalt gällande garantivillkor) Vi har ett oöppnat 4D Embroidery dataprogram för att kunna skapa lite mer fritt, till halva priset: 1895:- om du vill komplettera.
Brother NV350SE är en symaskin som täcker i stort sett alla behov oavsett om du är nybörjare eller van användare. NV350SE är maskinen som täcker i stort sett alla behov oavsett om du är nybörjare eller van användare. Med så många användarvänliga detaljer och fantastiska tillbehör, så kan du koncentrera dig på ditt projekt och maskinen hjälper dig att förverkliga dina visioner lättare än aldrig förr. Den är utrustad med flera smarta funktioner som automatisk trådklipp, knälyft och 10 olika automatiska knapphål. Därutöver har den hela alfabetet inbyggt, så att du kan sätta namn på barnens saker, samt "My Custom Stitch" för design av egna sömmar.
robust maskine mrk. Anker med kraftig motor
Symaskin från anker werke Rengjord och smord. Går som en dröm.