Till salu inom: ”

ankarsrum 30 säljes

Tidigare annonser till salu

Slalompjäxor 2par Tecno Pro stl 32 1/2 - 300kr/par (använda knappt 2v totalt) 1par Tecno Pro stl 30 - 300 kr (använda knappt 2v totalt) 1par Nordica invändigt mått enl uppgift på pjäxa 185-195 mm - 250kr Skridskor 2par Ranger Surpreme stl 32 - 75kr/par 1par Tecno pro stl 26 - 7kr 2par Action ställbara stl 29-32 - 75kr/par 1par Jofa stl 35 - 75kr Finns i Ankarsrum. Kan vid önskemål tas med till Västervik.
Vedspis i bra skick. Fullt fungerande. Bredd: 64, Djup: 48, Höjd: 30 (inklusive vattenbehållare i koppar). Finns på Ekerö. Endast telefon.
ANKARSRUM vedspis med platta på toppen och vedlucka i botten. Höjd 85 bredd 30 djup 62. KONTAKTAS ENDAST PER TELEFON.
Ankarsrum smalspis 30 Mkt sparsamt använd ca ett år. För info och mått se www.spismiljo.se
Information om uppdraget Vi söker nu dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra som inventerare hos en av våra kunder inom livsmedelsbranschen. Tjänsten innebär inventeringsarbete i livsmedelsbutiker runt om i Västervik med omnejd. Arbetsuppgifterna består av att på ett snabbt och korrekt sätt räkna produkterna i butiken och sedan rapportera in resultatet med hjälp av handdator. Du jobbar i team som oftast samåker ut till butikerna tillsammans. Ett inventeringsuppdrag startar kl 07:30 på morgonen och pågår under cirka 6-8 timmar. Uppdraget utförs på vardagar. Orter och datum som är aktuella just nu är Högö 30/10, Överum 1/11 och Ankarsrum 29/11. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Kunskaper för uppdraget Som person är du mycket noggrann och fokuserad men har också förmågan att hålla ett högt arbetstempo. Du har lätt för siffror och trivs med ordning och struktur. Tjänsten kräver att du har körkort och tillgång till bil. Restid och milersättning tillämpas. Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!