Till salu inom: ”

ankarlänk guld 100g säljes

Tidigare annonser till salu

Svensktillverkad ankarlänk i 18 karat guld, bra skick. 50 cm lång och 138 gram. Har 4 länkbitar ( SE bild) 5 cemtimeter så att man enkelt och billigt kan förlänga kedjan till 55 cm och 148 gram om man vill, säljer med de 10 grammen för skrotguldpriset om man så önskar. Kedjan har ett väldigt säkert lås, då man häktar i länkarna i varandra och sen låser med en sprint, dvs risken för att tappa den är obefintlig, det gör det också enklare och billigare att förlänga/förkorta kedjan. Kedjan har stämpel och är värderad. Affären görs upp på antingen pantbank eller hos guldsmed!
Varför betala 45.000 kr när du kan köpa denna ankarlänk med runda kanter för mindre !! Självklart splitterny! ca 100g längd ca 600 mm bredd ca 10 mm Guldfylld/Gold filled är nästan i samma klass som rent guld med undantaget att basmetallen är av silver, koppar, mässing eller annan metall. Guldfylld är ett bra alternativt till solitt guld men till en bråkdel av priset, den har lika karaktär, styrka, glans och hållbarhet som äkta guld. Denna ankarkedja / ankarlänk ser ut som att väga 3-400gram, självklart HELT NY! Kan även skickas med postförskott eller med vanligt post. Skicka ett mejl vid seriöst intresse. Ha en fin dag.
Hej. Jag säljer min ankarlänk halsband som väger 15 gram. Har köpt det utav en Pantbank så det är garanterat äkta guld, har även kollat upp det med syra efteråt. Säljer det för 3000kr, vilket är mycket mindre än vad jag betalade för det, men behöver pengar snabbt då jag skall åka utomlands i veckan. 200KR per gram, vilket är billigaste på blocket på väldigt länge!! Först till kvarn som gäller. Finns att hämta i Växjö, kan även skickas men skickas inte förens jag har pengar på kontot. Ring/maila/smsa, tveka inte på att höra av dig! sökord: 14k 14 karat Tack.
Massivt Ankarlänk flackslipad 18k 100 g 50 cm lång. Halsbandet har kistlås med dubbla säkerhetsåttor. I nyskick. Snabb affär kan ev. priset diskuteras.
Säljer bort mitt halsband då jag inte använder det. Balestra Falckslipad ankarlänk/kedja 60 cm ca 100 Gram 18 K Svenskt guld. Priset är fast och EJ förhandlingsbart. Skambud besvaras ej. Swishbetalning!