Till salu inom: ”

ankarkätting t t nanny säljes

Tidigare annonser till salu

En nannys dagbok baseras på en bestsellerroman där två tidigare nannys, satiriskt berättar om livet hos Manhattans överklass! Annie är precis klar med skolan och vet inte riktigt vad hon vill göra med sitt liv. Därför kommer jobbet hos familjen X som en skänk från ovan. Men Annie kommer snart på andra tankar! Mr X är en otrogen, arbetsnarkoman. Mrs X spenderar all sin tid på shopping och är rädd för sin son, Greyer, som föräldrarna totalt nonchalerar. Han försöker i sin tur attuppmärksamhet genom att göra livet surt för sin nanny! Men lyckligtvis så finns det en trevlig och snygg granne, som Annie därför döper till Harvard Hottie. Han gör allt för atttill en date med upptagna Annie.
INBUNDEN (Skyddsomslag) Bra Böcker.Tryckår 2003. Lite gulnade sidkanter. Skyddsomslaget lite nött i hörn , lite skrynkligt i kanterna. Nanny kämpar för att bli klar med sin universitetsexamen och samtidigt klara hyran för sin mikroskopiska lägenhet så hon accepterar erbjudandet att ta hand om den förmögna familjen X:s ende son. Hon kommer snabbt underfund med att det är krävande att ordna en behaglig tillvaro åt en familj där ingen lagar mat, städar eller uppfostrar sitt eget barn. När makarna X:s äktenskap börjar knaka i fogarna blir arbetet som nanny en nästintill omöjlig balansgång mellan försöken att rädda barnets mentala hälsa och omsorgen om den egna integriteten. En nannys dagbok dissekerar skickligt hur USA:s privilegierade överklass uppfostrar sina ätteläggar om om de ständigt trimmade dem inför en Best in Show-föreställning. Boken är skriven av två f d nannies och punkterar obönhörligt övre Manhattans glamour.
Bra Böckers förlag. 2002. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. 466 g. Nanny kämpar för att bli klar med sin universitetsexamen och samtidigt klara hyran för sin mikroskopiska lägenhet så hon accepterar erbjudandet att ta hand om den förmögna familjen X:s ende son. Hon kommer snabbt underfund med att det är krävande att ordna en behaglig tillvaro åt en familj där ingen lagar mat, städar eller uppfostrar sitt eget barn. När makarna X:s äktenskap börjar knaka i fogarna blir arbetet som nanny en nästintill omöjlig balansgång mellan försöken att rädda barnets mentala hälsa och omsorgen om den egna integriteten. En nannys dagbok dissekerar skickligt hur USA:s privilegierade överklass uppfostrar sina ätteläggar om om de ständigt trimmade dem inför en Best in Show-föreställning. Boken är skriven av två f d nannies och punkterar obönhörligt övre Manhattans glamour.
Nanny andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Varje andetag indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet. Systemet består av en övervakningscentral samt två sensorplattor. Sensorplattan placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Den stora plattan räcker normalt för att täcka in hela sängen och falsklarm, till följd av att barnet lyckas kravla av plattans övervakningsområde, är därför närmast obefintliga. Larmet är helt oanvänt. Nypris 1495 kr men säljes till kanonpris, endast 1000 kr!
Nu säljer vi våran Knorr Nanny 4, som är en kombi vagn som man kan ha från födseln fram till barnet inte vill sitta i vagn längre. * Vagnen är inköpt 2007 och är bara använd ett år. *Ordentlig mjuklift som man knäpper fast snabbt och enkelt. * Mycket fräsch i svart med några få silver detaljer. * Super bra stötdämpare * Reglerbart handtag. * Lätt att fälla ihop och tar sig fram överallt, stads eller terrängkörning. * Går att vända åt båda hållen. * Instruktionsbok medföljer, samt skötselråd. Har fått många komplimanger för vagnen under tiden vi använt den! Jag köpte vagnen ny för 5800kr Skötväskan som följer med är aldrig använd. OBS: Luften har gått ur ett utav däcken (är dock inte sönder), men luftpumpen gick av när jag skulle pumpa däcket och luften gick ur! Babyhörnan/babyproffsen har billiga pumpar och även andra tillbehör om man skulle vilja komplettera med något. Därav priset! Hälsningar klara