Till salu inom: ”

ankare trädgård säljes

Tidigare annonser till salu

Ett studentrum i Varberg uthyres under tiden 1/2 1/6. Lägenheten är på ca 25 m² med eget helkaklat badrum och pentry. Lägenheterna ligger på ringvägen 128, precis nere vid havet i Varbergs centrum. Det är knappt 1 km till Campus och ca 700m till centrum. Ankaret, som är en populär badplats, ligger ca 75 meter från lägenheterna. Lägenheten vetter mot havet och har fin havsutsikt. I månadsavgiften ingår el, vatten och värme men den hyrs ut omöblerad. Trädgården används gemensamt av de tre studentlägenheterna samt de fyra permanentboende som bor i fastigheten. På tomten finns även ett lusthus som fritt kan användas för tillställningar, middagar osv. av alla boende. Lägenheten hyrs ut veckovis under sommaren. Möjlighet finns att hyra lägenheten september till maj nästa år igen, men ej månadsvis under sommaren.
Fin kedja passar utmärkt till staket men även till boj eller brygg förtöjning. 16 mm godstjocklek öglorna är ca 100 mm långa vikt 5 kg per meter. Mycket hållfast Är begangnad men i mycket fint skick. Finns i längder mellan 18 - 31 m Pris 125 :- per meter. Transport kan ombesörjas i hela Sverige. ( finns i skåne ) Bra priser vid köp över 100 m Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har barnen tröttnat. Har tjänat som lekstuga i några år nu och uppfyllt alla önskemål! Den är ca 6 meter lång, det finns bänkar och bord, dynor i kabinen som funkar bra som sovmadrasser. Ratt, gasreglage och ankare, allt som en kapten behöver. Motor/drev och bränsletankar är bortplockade. På bilden är en ruta spräckt men den fixas vid köp. Som alla båtar så skulle den säkert må bra av lite omvårdnad och kanske en skvätt målarfärg. Kan hämtas med kranbil eller båttrailer. Kan bistå med lastmaskin för lyft eller förmedla kranbil.
ett stort ankare med 20 m kätting "tungt"mycket trevligt som prydnad i trädgården,eller varför inte en trvlig 50 års present till en vänn.
Gediget ankare med sex uddar. Pryder sin plats hos den sjöintresserade.