Till salu inom: ”

ankare prydnad säljes

Tidigare annonser till salu

Enligt experterna kommer detta från en segelbåt och är tillverkat av Lancashire stål. Ankaret har förmodligen anknytning till Östersjön. Väger ca 200kg och 1.85m högt, och 110 brett. Har funnits några år på havets botten. Mycket dekorativt, borde bli en prydnad för vilken lokal som helst med marin anknytning. Allt från restaurang, båtklubb till en vanlig trädgård. Pris 3500:- eventuella byten kan diskuteras, en veteranmoped är inte ointressant!! Maila så ringer jag upp.
Nu måste vi tyvärr sälja vårt vackra ankare då vid inte har plats för det längre... Det kommer från början ifrån gotland. Ankaret är 120cm högt och ungefär en meter bred nertill. Väger troligen ungefär 100 kg. Vi säljer det för 2500kr. Den gamla tampen ser ut som den är gjord utav hampa och den är ungefär 7m ovh 4cm i diameter. Vet inte var den kommer ifrån. Vi har endast använt den som prydnad och vid dukningar till feter. Vi säljer den för 200 Jag nås enklast på telefon då jag inte kommer ha tillgång till internet hela sommaren.
2 stora ankare svartmålade båda säljes för 1000:-. Fint som prydnad på altan eller i trädgården.
Ankare Bredd: 89cm Höjd 89cm Längd 117cm Pris: 1800kr
Ett rejält ankare till bruk i sjön eller som prydnad. Vikt 72 kg Höjd 113 cm Diameter 95 cm Svart Ankaret har sin speciella historia! Lägg ett vettigt bud!