Till salu inom: ”

angloaraber till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan. jag har en snäll och underbar liten dam på 150cm ca och hon är 16 år och hon är en angloarab/fullblod. Hon har aldrig varit riden eller körd då hon endast varit som sällskap. Hon har haft ett föl för 3 år sedan. Hon är framåt och hon gillar inte att bara stå, hon vill göra något kul. hon älskar att bli ompysslad och hon är lugn. hon har dock lite problem med att bli lämnad själv då hon stod själv en längre tid hos sin gamla ägare.. Hör av er för mer info och bilder! :) Pris kan disskuteras!
Ska nu sälja min fina häst för jag har inte tiden till henne längre.. Tuttan Camon är ett fint sto född 2002, Snäll i all hantering som lastning, att sko, snäll att rida ut på själv. en pigg häst som är rolig att rida och bjuder framåt. Fina gångarter. Hon är ca :155cm i mankhöjd. Blandning mellan arab och angloarab. Lättlärd och tycker det är roligt att lära sig nya grejer, så hon blir till vad du gör henne till. Ring för mer frågor.
Nu har vi tagit det stora beslutet att sälja vår underbara storhäst, Hon är en angloarab född 2001. 160-163 cm i manken, Hon är tävlad klubbtävlingar i dressyer med vinster och en lokal tävling i dressyr, hon är hopptränad upp till 90cm. Hon är en snäll häst som är med på allt man gör med henne, snäll att lasta sko,har aldrig behövd klippa henne då hon inte får så mkt vinterpäls. All utrusning medföljer,dressyr sadel rent ny.träns,benskydd,linder,täcke m.m för mer info ring helst,
Angloarab valack -94, 160 cm, säljes då jag nu har småbarn och därför inte längre har den tid med hästen som jag tycker att han förtjänar. Jag har haft hästen i 12 år och tidigare tävlat honom i hoppning upp till LB. En pigg och trevlig häst som lämpar sig både för hoppning och dressyr på lite lagom nivå samt uteritter. Dock ingen nybörjarhäst. Jag kan även tänka mig att låna ut hästen på foder till att börja med. Välkommen att ringa el maila så berättar jag mer!
Nice of Rickard, Tekla Fullblodssto född: 1999 (13år) Fader: Rickard of York Moder: Nice call Pris: 5 000kr eller bud Teckla är ett fint fullblod med gott temperament. hon har fått ett riktigt fint stoföl som blev angloarab för fyra år sedan. Är ej riden sedan dess men förut var hon mycket riden och har gått på galoppbana. Fint avelssto och bra sällskapshäst eller för den som vill jobba upp hennes kunskaper inom ridning.