Till salu inom: ”

angelica wiik affisch säljes

Tidigare annonser till salu

Angelicas Nagelstudio finns på Solstigen 22 i Bomhus. Jag är diplomerad Nagelteknolog sedan 2008 och arbetar med Professionails produkter. Jag arbetar med gelé och bygger upp och förstärker Dina naturliga naglar. Vill Du ha längre naglar förlänger jag dem med tippar. Det går bra att få en behandling även om Du själv tycker att Dina naglar är korta. Resultatet blir långvarigt, hållbart och snyggt! Se mer information och priser på www.angelicasnagelstudio.se Så känner Du för att bli lite fin om händerna ska Du absolut höra av Dig till Angelicas Nagelstudio redan idag för en bokning av tid på telefon: 070-39 257 39 eller boka tid direkt på www.angelicasnagelstudio.se Hoppas vi ses! Varmt välkommen!
Begagnad lagerhall15X32X5 (c/c 4m) till salu. Råvaror, färdigvaror, maskiner, känslig utrustning eller vägsalt. Det mesta kan förvaras i en lagerhall från O.B. Wiik. Lagerhallarna utmärks av hög flexibilitet och ett rimligt pris vilket har medfört att O.B.Wiik´s lagerhallar är monterade i över 80 länder. WiikHall levereras i varmgalvaniserat stål. Dukarna tillverkas av flamskyddad, polyesterarmerad PVC som uppfyller gällande säkerhetsnormer för användning av duk som hallmaterial. O.B. Wiik genomför tester av dukar och stål med betydligt strängare krav än vad normerna föreskriver. Dukspänningen med O.B.Wiiks spännsystem och höga dukkvalité ger strama och spända duksidor och längre hållbarhet under hela hallens livslängd. Pris 199 000 exkl. moms = 248 750:- inkl. moms - Montage tillkommer - Frakt tillkommer Observera att bilden föreställer en annan hall. Färgen på den aktuella hallen är grå.
Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Hej jag säljer en gul Milky planet klänning från lolita märket angelic pretty. Den är i jätte bra skick, endast använd en gång och så gott som ny. Självklart äkta. Den är jätte fin och gullig men säljs pga att jag slutat klä mig i stilen. Om du är intresserad vet du nog var klänningen är värd, vi kan komma överens om ett pris. Skambud undanbedes. Passar mig som är 165 cm lång, S i klädstorlek (Den är samma storlek som de flesta AP plagg)
Volkswagen Caddy 1.9 TDI RESERVERAD Angelica. Mätarställning: 10138 mil Färg: Svart met. Karosseri: Kombi Info: Automatisk växellåda, Diesel, Nybes ua, Harley Davidson edition, Läder, Värmare med tidur, Girafflucka, ABS bromsar, AC, Airbag förare, Antisladdsystem, Antispinn, CD-stereo, Dragkrok, Elhissar fram, Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Komplett ifylld servicebok, LM-fälgar, Servostyrning, Stolvärme fram, Svensksåld, Vinterhjul - dubb alufälg, Yttertemperaturmätare mm. Garanti kan köpas till i upp till 24mån. Helförsäkring i 6mån kan ordnas för endast 1200kr via Folksam. Finansiering kan ordnas snabbt och enkelt via Wasa Kredit. OBS! Bilen står i Vallentuna ring Anders 0735-060606. Om företaget Vi finns i Tyresö och i Vallentuna. Mailadress till Åke i Tyresö: bilake@hotmail.se Mailadress till Anders i Vallentuna: fordonshandlaren@gmail.com Ni kan även ringa oss på: 0735265156 (Åke) 0735060606(Anders) Av handlare angivet registreringsnummer: UGU032
Hej hej! För tillfället bosatt i Paris, och köper fina saker som jag hittar här som är fint att ha på väggarna hemma i Sverige för en Parisisk touch på inredningen. :) Denna affisch är cirka 36*46 cm. Ramen ingår inte. Frakt tillkommer med 50 kr. Har tyvärr inte möjlighet att ses IRL eftersom jag bor i Frankrike. Kolla in fler av mina saker på nästa bild och på http://parisiantouch.tictail.com