Tidigare annonser till salu

Säljes: 1. Angelcare blöjhink 50kr 2. Vit spjälsäng. En hel kortsida, en kortsida med spjälor, två olika lägen. Är inte den på bilden men den är liknande. Kan behövas fylla i lite färg på vissa ställen. Inkl. medrass och ett tjockare vitt spjälskydd. 150kr 3. Carena stol-på-bord (barnmatstol), perfekt för resan. Ser ut som den på bilden men min är röd/svart. Använd någon enstaka gång, fortfarande i orginalförpackning. Nypris:298kr, Mitt pris: 80kr 4. Vitt skötbord på två hjul. Tre "hyllplan". Har lossnat lite färg och finns någon fläck på ett av hyllplanen så kan behövas fylla på med färg. 100kr Sängen och skötbordet är nermonterat. Ring eller maila.
har en stadig teutoniavagn i fint skick med bra utrymme i vagn och under. vi har varit jättenöjda med den. komplett med hardlift mjuklift i mörkblått sittdel med ljusterbart hantag, smidig att fälla ihop. och lufthjul. nypris va 6000:- har även en ny oöppnad blöjhink som e luktfri som heter angelcare 100 : - ring vid intresse och mer info
En superfin bärsele från Babybjörn perfekt för din bebis så den kan åka med dig överallt:) Mycket bra skick! Nypriset ca 1000 NU 300:- En helt ny blöjhink från Angelcare, ny i plasten med bruksanvisning. Enkel att använda och stänger smidigt ut blöjdoften. Nypris 299 NU 150:- Sakerna finns att hämta i centrala Karlstad, selen kan även skickas! Smsa för snabbast svar!
Angelcare blöjhink med refillkassetter säljes. Hinken är oanvänd och kassetterna är fortfarande inplastade om 3-pack som när de köptes. Här får man 3 stycken 3-pack kassetter (totalvärde 9 kassetter nypris 897kr) Mitt totalpris 550 kr (för blöjhinken och 9 stycken refillkassetter) Nypris blöjhink ca 350 kr Nypris refillkassetter 299 kr/3-pack Jag vill helst bli kontaktad per telefon då jag sällan läser min mail.
Hej, En julklapp kanske? =) Slumpas iväg då vi inte behöver dessa: Andningslarm från AngelCare Trygghet för föräldrar när babyn sover. Mycket fin, som ny! Reagerar på om babyn inte skulle röra sig på 20 sekunder, så pass känslig att den känner av andningen. Nypris: 2495:- Slumpas för 700:- Har även 4 blöjhinkar: 2st av märket Tommee TipPee. 2st av märket AngelCare 100:- /st ELLER BUD!