Till salu inom: ”

angelcare andningslarm billigt säljes

Tidigare annonser till salu

# Andningslarm och babyvakt Angelcare 401 Detta andningslarm är ett av de bästa som finns att köpa på marknaden. I nyskick då vår pojke inte vill ligga i sin egen säng utan hellre sover med oss. Har använts sporadiskt vid tupplurar mitt på dagen under hans första sex månader. Funktioner som: - Nattlampa (gloria som lyser) - Ljudaktivering eller kontinuerlig ljudöverföring - Tick-funktion som redovisar varje andningsrörelse - Övervakning av rumstemperatur - Portabel mottagarenhet (mamma/pappa delen) - Display på mottagarenheten som visar temperaturen i barnkammaren - Kan även användas endast som babyvakt - Bra ljud och räckvidd - till skillnad mot billigare produkter Nypris ca: 2000 kr Pris: 1200kr eller bud Kan skickas mot frakt. Annars hämtas i Karlstad
Angel care är det andningslarm som karolinska använder på Neonatalen. Därav köpte vi det en gång i tiden. Det är bara att placera sensorplattan under madrassen, sätta i batterier och koppla in mottagaren. Om larmet inte har registrerat någon rörele på 15 sekunder så ljuder en kort signal. Efter ytterligare 5 sekunder, sammantaget 20 sekunder, går larmet. Tick-funktion gör det möjligt att redovisa varje rörelse Justerbar rörelsekänslighet 2 st AA batterier som varar 3-4 månader. Batteriindikator som talar om när det är dags att byta batterier Den "intelligenta" sensorplattan (24 x 24 cm) tar upp tar upp även barnets finaste andningsrörelser och TÄCKER HELA madrassen. Angelcare rörelselarm har erhållit Brittiska Baby & Toddler Gear Magazine's "Platina Award" Enkelt o lättanvänt. Vi har använt det 3 månader till vår dotter. Inköpt april 2010. Kvitto kvar. Köpt på babyproffsen i Sthlm. //Lisa
Angelcare andningslarm AC301 samt babyvakt till spädbarn Denna är superbra och ger trygghet när bebisen sover, så man vet att den lilla andas fint. Kan ställas in på olika känsliga lägen. Sensorplattan läggs under madrassen och känner av babyns alla rörelser. Babyvakten kan ställas in på sound/movement eller både och, vilket vi alltid hade. När barnen blir större kan man använda bara babyvakten för att höra barnet. Detaljer; Alarmet piper efter 20 sekunder om den inte känt av någon rörelse Ställbar känslighet Batteri eller adapter valfritt "tic"-ljud för att höra barnets rörelser 2 kanaler Ljus-signaler på föräldraenheten för att se babyns ljud Denna är i superfint skick, nypris 1495 kr på billigaste näthandeln. Jag säljer min superbilligt, mindre än halva priset! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vårat andningslarm från Angelcare. Vi har använt det till våran son i ca 10 månader men nu behöver vi det inte längre. Perfekt för den som vill sova utan att oroa sig över om bebisen andas! Nypris 1795 kr och köpt på babyproffsen (Kartong finns kvar). Säljes för 800 kr. Ska det skickas står ni för frakten.
Nu säljer vi vårt andningslarm av märket Angelcare som vi köpte i februari 2011. Vi har varit supernöjda med det. Vi köpte larmet på Babyproffsen för 1 799 kr. Vi säljer nu för 700 kr.