Till salu inom: ”

angel a1 fly säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu hela mitt paintball-kit pga. bristande intresse och att pengarna behövs mer då jag snart börjar studera. Kittet innehåller: * Angel A1 Fly markör där garantibevis finns (bara jag som har ägt den) * 2 paintballbyxor (Eclipse och JT) * 1 paintball jersey Eclipse blå * Empire mask inkl. maskpåse * Knä och armbågsskydd * Angel podbälte 3+2 * 11 pods (kulrör) * Halsskydd och bandana * Lufttank "Lucky 777" inkl. tankcover * Empire handskar *Smörjoljor till markören Jag slänger även med extra pipor, speedfeed, några handdukar, piprensare och även paintballväskan. Med andra ord är detta allt du behöver för att börja spela på skoj eller börja tävla på riktigt, inget säljs heller separat. Vid frågor kan du ringa, smsa eller maila!
Nu har jag blivit sugen på att prova nya markörer så därför säljer dessa två änglar som har gått perfekt sen jag köpte dom. De är nyservade. Till vänster på bilden är det en Angel A1 Fly med extra pipor och original låda osv. Pris: 1600:- + frakt Till höger på bilden är det en Angel A1 med extra pipor. Pris: 1300:- + frakt Allt för 2500:- + frakt Finns i Rejmyre men kan även träffas i Norrköping om så önskas. Ring eller sms:a vid intresse.
Kärt barn har många namn... Jag har helt enkelt för många paintball prylar. Jag säljer nu min A1 Angel paintball markör. Det är en fullt kapabel tävlingsmarkör som säljes! -Den är svart med mörk blå detaljer. - Utrustad med 16 tums pipa (0.691 diameter) - Senaste mjukvaran (Fly v2.6) - Ramen har blivit uppgraderad till en magno-ram (så det finns ingen fara för läckage) - Kommer med en 1 Liters, 300 bars kolfiber tank (Carlton Technologies). Fungerar felfritt!
Angel A1 Gothic Fly som ny med tre backar (91, 93, 95) Front på bild. Rött rotor magasin m exalt speedfeed. Inspire byxor och jersey (L) 2 bunkerking jerseys XL. (nya) Backpack för tre pottar NXE Mask event med 3 extra linser en helt ny och en spegel lins. Bounce väst invert. piprens, pip påse. Väska Eclipse, väl använd. För mer info/bilder ring eller skicka ett mail.
Tjenare! Jag har slutat med paintball för att de inte fanns tillräckligt med tid... I och med de så blir jag tvingad att sälja min utrustning, allt jag har är tävlings standard och välvårdat! Samt jag har servat all utrustning för inte så länge sedan och test skjutit bössan för att försäkra mig om att den funkar! Utrustningen: 1x Angel a1 FLY "wonderboy" min favvo picka och den går som en "ängel" Följer med pipkitt, pip-kondom, låda den kom i, och verktygskit med olja för underhåll. Nypris 10000:- 1x LP (low pressure) luft tank från lu, 4500psi. Nypris 2000:- 1x angel booster bolt (inte v2) Minskar luft konsumptionen med ca 20% Nypris ca 300:- 1x Egg3 eller Evo3 hopper (magasin) Eldrivet "drar massa el" matar på bra och fint fast kanske inte den bästa hoppern för ängel´n, använt främst för reballs (inomhus gummi kulor) Om du köper hela kittet får du: 1x dye i3 ganska sliten så du får den på köpet tills du köpt en ny (inte så kul att ha någon annans mask) Nypris ca 800:- 1x luft-tank cover, i digi camo. (hindrar luft-tanken från att röra sig) Nypris ca 300:- Allt är köpt när jag hade sponsring och allt är av hög kvalité För allt så vill jag ha 5000:- men jag är öppen för bud! Säljes endast till upp hämtning då jag vill se leg, om du är under 18 så vill jag ha någon av dina föräldrars godkännande och att de närvara under köpet. Jag kommer gå mer in på köp-villkor och detaljerade specifikationer när ni ringer eller skriver på MSN! Det var allt, om ni har några frågor så kan ni ringa eller adda mig på MSN, men ringa funkar bäst! Obs! Jag har inga bilder på grejerna men kan ta och fota och skicka vid förfrågan. Annars så överens-stämmer bilderna där uppe med utrustningen!