Till salu inom: ”

andy warhol poster moderna museet like boring säljes

Tidigare annonser till salu

Andy Warhol samlarposter från utställningen på Moderna museet 1968 med citatet: "I like boring things" Poster ges ut i ett samarbete mellan Andy Warhol Foundation och Moderna museet och är svår att få tag på. Postern är i nyskick och levereras i hårt rör. Strl 70x100 500:- Betalas med banköverföring eller på plats vid avhämtning. Om postern ska skickas tillkommer 50:- i frakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu två av mina affischer med ramar från Andy Warhols populära vitsord som Moderna Museet tryckt upp. De är 70x100 cm All is pretty - 600kr I like boring things - 500kr Som man kan se på tredje bilden är "i like boring things" något gulnad i färgen. Vet man inte om det så ser man det inte, vi har haft de hängande bredvid varandra. Säljer även 3 andra posters med ram. Den röda new York tavlan är 50x70 cm. Silvrig ram. 300kr Två likadana fina posters med text och fåglar. De är 40x50 cm 150kr/st eller båda för 250kr Finns på Nobeltorget. Först till kvarn!
Andy Warhol - I like boring things... Moderna museet
Hej! Säljer några affischer med kända citat av AndyWarhol. Fick alla fyra i present, men har nu bestämt mig för att behålla "all is pretty" Så jag säljer följande för 400 kr st "I never read. I just look at pictures" "in the future everybody will be world famous for fiften minutes" "I like boring things" Alla affischerna är nya
Andy Warhol poster Moderna museet "I like boring things"