Till salu inom: ”

andunge båt säljes

Tidigare annonser till salu

På grund av sjukdom och ändrade förhållanden måste vi tyvärr sälja vår nästan helrenoverade Andunge. Lite kvar för att få henne i sjön såsom fin slipning utvändigt och invändigt samt lackning och normal vårrustning. Samtliga spant bytta, bottenstock, kölplankor, för och akterstävar samt nåtlimmade fribord. Vips har ett fräscht teak däck och orginalvinschar. Segel och rigg i bruksskick. Dessutom ingår en ny registrerad bromsad trailer gjord för Andunge från TK trailer. All renovering gjord av Stockholms Båtsnickeri där även båten finns.
Båten är i mycket fint skick och ligger vid Hundudden i Stockholm. All utrustning (t ex stöttor, kompass, länspump för sjösättning, paddlar, spinnakerbom och beslag etc) ingår. Båten är byggd i mahogny av Gunnar Skålén i Säffle 1959.
Andunge S24. Båten är i mycket fint skick och ligger vid Hundudden i Stockholm. All utrustning (t ex segel, kapell, stöttor, kompass, länspump för sjösättning, paddlar, spinnakerbom, dragg och beslag etc) ingår. Båten är byggd i mahogny av Gunnar Skålén i Säffle 1959.
Mycket fin Andunge som ligger vid Hundudden i Stockholm. All utrustning (t ex stöttor, kompass, länspump för sjösättning, paddlar, spinnakerbom och beslag etc) ingår. Båten är byggd i mahogny av Gunnar Skålén i Säffle 1959. Säljes billigt p.g.a. flytt. (obs bilderna är nytagna i våras)
Andunge byggd i mahogny av Gunnar Skålén i Säffle 1959. Båten säljs som renoveringsobjekt då bottenplanka och kölstock behöver bytas. Den är komplett med all utrustning (förutom spinnaker) och säljes på grund av flytt. Ingår bl a segel (fock och stor som är gamla men hela), dragg, dynor, kompass, paddlar och stöttor. Bilderna är tagna våren 2013.