Till salu inom: ”

andrahandsuthyrning lägenhet örebro säljes

Tidigare annonser till salu

Tvåa på 48 kvm i sörby på senapsvägen 2, i ett så kallat bo klok hus. I lägenheten finns: tvättrum med tvättmaskin, kök och vardagsrum i ett, så kallad öppen planlösning, sovrum, ett mindre garderobsrum, toa med dusch, balkong. Nära till universitetet, och fem minuter med cykel till centrum. Det är ett lugnt område. Bra grannar. Uthyrningen gäller för tio månader Deposition två månadshyror, alltså 8308 kr Inflyttning 1/2 2012 Andrahandsuthyrning är godkänd av hyresvärden och intyg finns. Kontrakt kommer upprättas mellan uthyrare och hyrestagare.
Hej, Jag hyr ut min studentlägenhet under perioden 8.10. 2012 - 31.5.2013 på grund av studier på annan ort. Lägenheten är en tvåa med balkong. Hyran är 4200 där el, vatten och internet ingår. Tvättstugan finns samt möjligheten till parkering. Lägenheten kommer att bli omöblerad och passar bra för någon som vill bo själv eller två studenter som vill dela lägenheten-->båda rum har tillgång till köket, badrummet samt till balkongen. Hyras ut enbart till en student/studenter som studerar vid Örebro universitet. Andrahandsuthyrningen kommer att ske med hyresvärdens tillstånd.
Hej! Jag heter Sandra och är en lugn och ansvarsfull 25-årig tjej med fast jobb som marknadsansvarig - och som nu är på omgående jakt efter en lägenhet i Göteborg! Jag flyttade från Örebro till Göteborg förra året (på grund av jobb) och har under en tid bott inneboende hos en vän. Men eftersom jag trivs så bra i Göteborg letar jag nu efter ett eget boende och ett bra andrahandskontrakt. Jag gillar att ha det rent och snyggt hemma. Min ekonomi är självklart god och jag har bra hyresreferenser från tidigare boenden. Jag har inga betalningsanmärkningar och är dessutom djur- och rökfri. Jag kan lova att jag kommer sköta mig exemplariskt och vara en problemfri hyresgäst. Jag har även hyrt ut en egen lägenhet i andrahand tidigare, så jag vet hur viktigt det är att ta hand om någon annans bostad väl. Så har du något som kan tänkas passa en lugn och ansvarsfull tjej mitt i karriären - tveka inte att höra av dig. Jag vill gärna hyra en omöblerad lägenhet och ser helst att det är en längre andrahandsuthyrning. Gärna tillträde senast 1 juli, men omgående går också bra. Jag hoppas vi hörs! Med vänlig hälsning Sandra
Hej! Jag är en lugn och pålitlig 24-årig tjej som jobbar som marknadsansvarig i Göteborg, och som just nu söker nytt boende! Jag är ansvarsfull, har fast jobb, självklart en ordnad ekonomi, inga djur, inga betalningsanmärkningar och röker inte. Jag flyttade från Örebro till Göteborg förra året (på grund av nytt jobb) och har under en tid bott inneboende hos en vän. Eftersom jag trivs så bra i Göteborg letar jag nu efter ett eget boende och ett bra andrahandskontrakt. En lägenhet med bra parkeringsmöjligheter är absolut ett stor plus, annars är jag öppen för alla områden och tänkbara förslag. Jag kommer sköta mig exemplariskt och kommer vara en problemfri hyresgäst. Jag har även hyrt ut min egen lägenhet i andrahand tidigare, så jag vet att det är viktigt att ta hand om någon annans bostad väl. Så har du något som kan tänkas passa en lugn och ansvarsfull tjej mitt i karriären - tveka inte att höra av dig. Jag vill gärna hyra en omöblerad lägenhet och ser helst att det är en längre andrahandsuthyrning. Tillträde omgående eller om ett tag - jag är flexibel! Jag nås både på mail och telefon, och hoppas vi hörs. Kan komma och titta på lägenhet redan imorgon om det skulle vara så! Med vänlig hälsning Sandra
Fin ljus lägenhet med stora fönster och stor balkong i söderläge. Bra läge med busshpl ca 50 m från porten, cykla till centrum tar 7-8 min. Fint område, nära till motionsspår och naturreservat. Mataffär finns också nära, ca 70 m. Lägenheten ligger på tredje våningen med fin utsikt från balkong och kök och liten insyn. Köket har bord med plats för 4. Det är en andrahandsuthyrning fr.o.m. Juli och 6-12 månader framåt.